SVAKA ČAST KOMŠIJE! Dona sravnila Kori sa ZEMLJOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taktička igra i odlučnost doveli su je do trijumfa.

SVAKA ČAST KOMŠIJE! Dona sravnila Kori sa ZEMLJOM!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatska teniserka Dona Vekić plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu nakon impresivne pobede nad američkom teniserkom Kori Gof.

Vekić je savladala drugu teniserku sveta sa rezultatom 2-0 u setovima, 7-6, 6-2, osiguravajući svoje mesto među osam najboljih teniserki na ovom prestižnom takmičenju.

Iako je napravila 18 više neiznuđenih grešaka od svoje protivnice, Vekić je pokazala fantastičnu igru i mentalnu snagu koja joj je omogućila da nadvlada Gof i izbori se za pobedu. Njena taktička igra i odlučnost bili su ključni faktori u ovom meču, omogućivši joj da se izbori sa pritiskom i izađe kao pobednica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

U četvrtfinalu, Vekić će se suočiti sa pobednicom meča između Grkinje Marie Sakari i Ukrajinke Marte Kostjuk. Ovaj susret će biti veliki test za Vekić, ali njen dosadašnji nastup na Olimpijadi pokazuje da je spremna za nove izazove.

Donina pobeda nad Kori Gof je dokaz njenog otpornog karaktera i sposobnosti da pruži najbolje pod pritiskom. Njen uspeh na Olimpijadi inspiriše mnoge mlade sportiste i ljubitelje tenisa širom sveta. Dok napreduje u četvrtfinale, hrvatski navijači i teniski entuzijasti sa nestrpljenjem očekuju njen naredni meč, nadajući se da će Vekić nastaviti svoj impresivni nastup i obezbediti mesto u polufinalu.

Hrvatska javnost i ljubitelji tenisa sa velikim ponosom prate Donine nastupe na Olimpijadi. Njena borbenost i sportski duh čine je uzorom mnogima, dok se sprema za sledeći veliki izazov. Donina putanja na Olimpijadi nastavlja da očarava i inspiriše, dok se ona trudi da donese još jednu medalju svojoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading