EVO KADA NOVAK NASTAVLJA POHOD NA OLIMPIJSKO ZLATO! Objavljen termin meča sa Kepferom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idemo po novu pobedu, Nole!

EVO KADA NOVAK NASTAVLJA POHOD NA OLIMPIJSKO ZLATO! Objavljen termin meča sa Kepferom!

Foto: Profimedia

Novak Đoković krupnim koracima grabi ka najsjajnijem odličju koje mu nedostaje kako bi stavio šlag na tortu u jednoj od najuspešnijih karijera ikada u sportu. Nakon nešto lakšeg treninga protiv Ebdena u prvom kolu, usledio je teniski klasik protiv Nadala, ali, ruku na srce, svi su već znali da to više nije to rivalstvo. Pokazao je to i Đoković na terenu, a sada je vreme da nastavi da školuje i ostale.

Njegov protivnik u narednoj rundi biće nemački teniser Dominik Kepfer. Nemac je do duela sa Đokovićem došao posle trijumfa nad Milošem Raonićem i Italijanom Mateom Arnaldijem kog je savladao posle preokreta, baš kao i Kanađanina, pa se treba paziti njegovog karaktera.

A sada je poznato i kada će početi njihov duel, pošto je organizator odredio raspored po kojem će se meč odigrati u 12 sati.

Republika

Foto: Tanjug

Dominik Kepfer

Ranije su se Novak i Kepfer sastali samo jednom, ta njihova borba u Rimu 2020. godine bila je izuzetno zahtevna za Đokovića. Ipak, Srbin je slavio rezultatom 6:3, 4:6, 6:3.

S toga, treba nastaviti jako i fokusirano kao do sada. Spremite svi daljinske upravljače za sutra tačno u podne, da svi zajedno ispratimo Noleta do nove pobede u Parizu. Izuzetno dominantan bio je Đoković u prva dva duela protiv legendarnog Španca i "laki luzera" Ebdena, zbog čega vlada opšti optimizam da Novak može još jednom ućutkati bezobraznu publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading