KOLAKOVIĆ KIPTI OD BESA NAKON PORAZA OD SLOVENIJE: '' Ovo nije uragan pa da se samo energijom može pobediti utakmica''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nedostajalo je kvaliteta'' - poručio je Kolaković

KOLAKOVIĆ KIPTI OD BESA NAKON PORAZA OD SLOVENIJE: '' Ovo nije uragan pa da se samo energijom može pobediti utakmica''!

Foto: Profimedia

Odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je drugi poraz na Olimpijskim igrama, ovoga puta od selekcije Slovenije sa 3:0. Nakon meča, selektor Igor Kolaković dao je prilično emotivan intervju u kojem je analizirao uzroke poraza i izneo svoje viđenje situacije.

- Nedostajalo je kvaliteta. A kad nema kvaliteta u odnosu na protivnika, onda verovatno možemo da pričamo i o energiji. Ali, u suštini, ovo je šahovska partija, nije uragan pa da se samo energijom može pobediti utakmica, nego mora i kvalitetom. A mi smo i u prvom setu, u nekom egalu, izgubili tri poena zaredom i, jednostavno, tu opet zakočili, kao i u drugom setu. Žao mi je zbog toga što su nam očekivanja bila znatno veća, ali, šta je tu je, moramo dalje - poručio je Kolaković.

Meč sa Slovenijom obeležile su neke ključne situacije, poput serije od devet poena koju je napravio Alen Pajenk na servisu, kao i odgovor Slovenije u ključnim trenucima meča. Najefikasniji igrač utakmice bio je Tonček Štern sa 25 poena, dok je kod Srbije najviše poena postigao Marko Ivović.

Ovogodišnje Olimpijske igre donele su i promene u sistemu takmičenja. Plasman u četvrtfinale izboriće po dve prvoplasirane reprezentacije iz tri grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije. Nakon završetka takmičenja po grupama, napraviće se tabela osam selekcija na osnovu rezultata u grupama, kako bi se odredio raspored četvrtfinalnih utakmica, odnosno projektovanog polufinala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading