ZABOLEO GA PORAZ OD ĐOKOVIĆA: Ova Nadalova reakcija je obišla svet! Besan kao RIS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nije dorastao Novaku.

ZABOLEO GA PORAZ OD ĐOKOVIĆA: Ova Nadalova reakcija je obišla svet! Besan kao RIS!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je poraz od Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, što je izazvalo neočekivanu reakciju kod Nadala. Nakon meča, Nadal je pokazao nezadovoljstvo svojim izdanjem i porazom od svog najvećeg rivala. Njegova reakcija na poraz nije prošla neprimećeno, a posebno ju je osetila Kolumbijka Kamila Osorio koja je očekivala barem pozdrav od Nadala, ali je on samo projurio pored nje. Ovaj događaj izazvao je pažnju i komentara medija, a Osorio je izjavila da je očigledno da je Nadal malo ljut zbog poraza od Đokovića.

- Doviđenja, prijatelju - rekla je Kamila, koja je očigledno očekivala pozdrav od Nadala, a onda su joj novinari objasnili da je izgubio od Đokovića.


- Aaa, zato je malo ljut - dodala je Kolumbijka.

 

Kolumbijska teniserka Kamila Osorio takođe nije uspela da ostvari uspeh na Olimpijskim igrama, budući da je poražena u osmini finala od Danijel Kolins rezultatom 2:1. Iako je očekivala pozdrav od Nadala, i ona je prošla kroz neprijatnost kada je Nadal samo prošao pored nje nakon meča. Ovo je izazvalo razočaranje kod Osorio, ali je istovremeno i doprinelo zanimljivom događaju na Olimpijadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading