ŠOK U PORODICI ĐOKOVIĆ! Dok Novak bije bitke u Parizu, Srđan se nalazi u URGENTNOM CENTRU!

Autor:

Sport

30.07.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se krije iza posete bolnici?

ŠOK U PORODICI ĐOKOVIĆ! Dok Novak bije bitke u Parizu, Srđan se nalazi u URGENTNOM CENTRU!

Foto: Tanjug

Novak i Srđan Đoković

Kako saznaje Kurir, otac najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Srđan, viđen je oko devetnaest časova u Urgentnom centru gde je posetio odeljenje ortopedije zbog povrede nadlaktice koju je zadobio krajem aprila. Srđan se trudio da prođe neopaženo, noseći naočare za sunce i izbegavajući znatiželjne poglede. Nije poznato da li je došao na zakazanu kontrolu ili savet stručnjaka, ali je evidentno da je povreda zahtevala dodatnu medicinsku pažnju.

Foto: Starsport

Novak i Srđan Đoković

Podsetimo, Srđan Đoković je doživeo nezgodu dok je hranio ptice krajem aprila. Povreda se dogodila kada je pao sa stolice, rezultirajući prelomom nadlaktične kosti. Nakon što mu je ukazana pomoć u beogradskoj zdravstvenoj ustanovi, lekari su odlučili da je neophodno da bude zadržan u bolnici radi daljeg lečenja. 

Srđan  je poznat kao veliki ljubitelj prirode i ptica, te nije iznenađujuće da je povreda nastala u takvoj situaciji. Nadamo se da će se Srđan uspešno oporaviti i vratiti uobičajenim aktivnostima u najkraćem mogućem roku. 

Poznato je da je naš teniser veoma vezan za porodicu i da su za njegov uspeh, osim njega samog, najzaslužniji otac Srđan i majka Dijana, kao i cela porodica koja je imala velika odricanja da bi Novak uspeo. Međutim, sve je to ništa u odnosu na ono što su njegovi roditelji preživeli kada im je zdravlje zbog svog stresa bilo ugrožen. Srđanu je čak život visio o koncu pre devet godina.

- Imao sam sepsu krvi, vodu u plućima, gnojne apcese i dve bakterije. Doktori su mi mesec dana davali jedan posto šanse da ću preživeti. Da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo, jer nije bilo uslova za preživljavanje kod nas – prisetio se Srđan Đoković životne drame u ispovesti u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading