RAĐEN PRIČAO O KRAHU "DELFINA" PROTIV AUSTRALIJE: Nema ENERGIJE, za uspešan nastavak treba nam OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pamti se ovako loša partija vaterpolista Srbije

RAĐEN PRIČAO O KRAHU "DELFINA" PROTIV AUSTRALIJE: Nema ENERGIJE, za uspešan nastavak treba nam OVO!

Foto: Republika

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz na Olimpijskim igrama u momentu kada se tome malo ko nadao. Australija je nadvisila "delfine" u svim segmentima vaterpolo igre i više nego zasluženo stigla do prve pobede na turniru sa 8:3, ostavljajući srpske vaterpoliste u nemalom problemu. Nikada Srbija, ni za vreme zajednice sa Crnom Gorom, nije dala manje golova na jednom meču na najvećem takmičenju na svetu.

Vaterpolo reprezentacija nas jeste zadužila za svim uspesima u poslednjih 10 godina, ali da mora bolje - mora, a to tvrdi i legendarni Nikola Rađen.

- Teško je bilo šta da se kaže, još su glave vruće. Težak poraz, nismo ga očekivali. Ona energija koja je bila protiv Japana nije se videla. Ostao je mnogo teži put za prolaz, ali moramo da se nadamo, počeo je Rađen za "Sport klub".

Otkrio je i šta nam je potrebno za dalje.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

"Delfini" u Parizu

- Nama je potreba jedna dobra utakmica u kojoj će da se nameste i efikasan napad i jaka odbrana. Protiv Japana je napad bio odličan, odbrana loša, sa Australijom je bilo obrnuto, loš napad, a kada primiš osam golova onda računaš da dobijaš utakmicu. Na žalost, to se nije dogodilo - rekao je proslavljeni vaterpolisa i dodao:

- Zaista ne bih imao šta da istaknem da je nešto valjalo osim konstatacije, da je odbrana bila bolja nego protiv Japana. Ne sviđa mi se što smo primili dosta golova iz igre, nije bilo kretanja, nije bilo blokova, napad težak. Poraz je stigao, boli ali ima još da se igra.

Zaključio je:

- Ponavljam, mora da se igra. Jači protivnici možda budu stimulans za bolje partije. Nada postoji i treba se boriti do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading