ĐOKOVIĆ DOŠAO U OLIMPIJSKO SELO DA PODRŽI OSTALE SRPSKE SPORTISTE! Naša najlepša bokserka ostala ODUŠEVLJENA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole stigao među svoje

ĐOKOVIĆ DOŠAO U OLIMPIJSKO SELO DA PODRŽI OSTALE SRPSKE SPORTISTE! Naša najlepša bokserka ostala ODUŠEVLJENA (FOTO)

Foto: Instagram.com/djokernole/printscreen

Novak Đoković krupnim koracima grabi ka najsjajnijem odličju koje mu nedostaje kako bi stavio šlag na tortu u jednoj od najuspešnijih karijera ikada u sportu. Nakon nešto lakšeg treninga protiv Ebdena u prvom kolu, usledio je teniski klasik protiv Nadala, ali, ruku na srce, svi su već znali da to više nije to rivalstvo. Pokazao je to i Đoković na terenu, pa se nakon trijumfa vratio tipičnim aktivnostima i rešio da poseti svoje sunarodnike u Olimpijskom selu.

Đoković ne boravi gde i ostali sportisti o čemu je pričao pre početka takmičenja, a razlog tome je to što želi da se što bolje koncentriše i fokusira na glavni cilj u Parizu.

Ipak, baš kao što je to učinio i prošli put, odlučio je da se i sada pojavi u selu.

Jedna od sportistkinja koja je imala priliku da se fotografiše sa Đokovićem bila je reprezentativka u boksu Sara Ćirković, koja je na svom Instagram profilu napisala: "Uzor", uz emotikon srca i dve ruke koji simbolizuju molitvu.

Podsetimo, Sara Ćirković je na startu Olimpijskih igara poražena od Tajlanđanke Juatams Džitpong i to uprkos opštem mišljenju da je bila izuzetno oštećena prilikom sudijskog bodovanja. Njen trener se oglasio povodom ovog događaja, izrazivši nezadovoljstvo i uputivši oštru poruku, baš kao i ona.

Njeni dani tek dolaze, a sigurno da je mnogo toga pametnog imala da čuje od najboljeg tenisera ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading