SEĆATE LI SE KADA JE NOVAK PRIČAO "ITALIJANSKI": Sada je Italijan čuvenu rečenicu rekao na srpskom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Not too bad" donelo još veću slavu novinarskoj legendi Ubaldu Skanagatiju, a sada bi to mogao i da unovči.

SEĆATE LI SE KADA JE NOVAK PRIČAO "ITALIJANSKI": Sada je Italijan čuvenu rečenicu rekao na srpskom (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković osvojio je 24 grend slema, od toga čak deset na Australijan openu. Sada je u pohodu na jedinu veliku titulu koja mu nedostaje i na tom putu je pobedio Rafaela Nadala i plasirao se u treće kolo turnira na Olimpijskim igrama u Parizu na kojem će sutra igrati protiv Nemca Dominika Kepfera. Jedan od njegovih vernih sledbenika po celom svetu, pa i hroničara njegove karijere, je čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagata, urednik Ubitenis portala na više jezika. On je bio na ukupno 170 grend slemova, ali konferencija posle Novakovog pokoravanja Australijan opena 2019. odjeknula je širom sveta.

Republika

Foto: Republika

Pravi Italijan "priča" rukama: Ubaldo Skanagata

 

Bila je to sada već čuvena konferencija kada je Italijan, postavljajući Đokoviću pitanje naveo sve njegove velike supehe, pa i data osvojeni sedmi Melburn. Na to je Novak, italijanskim akcentom na engleskom rekao "not too bad" (srp. nije loše) i izazvao erupciju oduševljenja i euforiju širom sveta. Sedam godina kasnije Ubaldo je ekskluzivno za Republiku otkrio koliku mu je to popularnost donelo, ali i kako je rešio da dodatno ovekoveči taj trenutak.

- Bio sam na 170 grend slemova, od toga 51 Vimbldon u nizu, 49 Rolan Garosa, 40 US opena i 30 Australijan opena. Upoznao sam sve mnoge tenisere još dok su bili deca. Gledao samo samo Rafael Nadal sa 17 godina pobeđuje Alberta Kostu, Rodžera Federera kako igra juniorsko finale kada nije imao ni 17 godina. Novaka sam video kada je imao 17 godina u Monte Karlu. Imamo dobar odnos, šalimo se između sebe. To je bio razlog za onakvu Novakovu reakciju. Ta Novakova reakcija postala je viralna širom sveta. Video sam čak zastave sa tom rečenicom. Znam da je kažem i na srpskom "Nije loše". Mnogi teniser znaju da će biti šala kada ja postavljam pitanje - počeo je priču Ubaldo za naš portal.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Kako bi ovu čuvenu rečenicu sačuvao od zaborava, Skanagata je rešio da je ovekoveči i na majici. Objasnio je da je više puta bio u Beogradu i da će možda početi da ih prodaje, čak i kod nas.

Republika

Foto: Republika

Deo teniske istorije na leđima

- Pogledajte majicu. Napred piše NTB, a posazi na leđima sam napisao "Not too bad", ali i obeležio još jedan trenutak istorije tenisa. To je finale Vimbldona 2019. u kojem je Novak 2019. spasao dve meč lopre protiv Federera, slavio i onda jeo travu. Zato sam napisao vreme u meču i rezultat kada je spasavao meč lopte, kao i krajnji rezultat - zaključio je Ubaldo.

 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading