DA LI JE OVO SKRIVENA KAMERA? Ne sluti na dobro - pogledajte čime srpski novinari i navijači kreću put Lila! (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve greške više nisu slučajne.

DA LI JE OVO SKRIVENA KAMERA? Ne sluti na dobro - pogledajte čime srpski novinari i navijači kreću put Lila! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Košarkaška reprezentacija Srbije danać se u Lilu odigrati svoj premijerni meč na Olimpijskim igrama 2024 protiv selekcije Sjedinjnih Američkih Država. Meč se igra u Lilu sa početkom od 17.15 časova, a već od 21 čas naše košarkašice očekuje meč prvog kola grupne faze protiv selekcije Portorika.

 

Ne tako davno srpska sportska javnost ostala je u šoku informacijom da su srpski fudbaleri na EVRO 2024 otputovali hrvatskim avionom, a sada se slična situacija ponavlja i na svetskoj sportskoj smotri u Francuskoj.

Srpski novinari i navijači koji su smešteni u francuskoj prestonici krenuli su put Lila gde se odigrava košarkaški turnir ovogodišnjih Olimpijskih igara, a pred sam put ostali su u šoku nakon što je stiglo prevozno sredstvo.

Naime, po predstavnike medija i navijače je došao autobus koji je bio ukrašen srpskom zastavom, ali i registarskim oznakama "ZG", tj. Zagreb.

 

Postavlja se pitanje kako se hrvatski autobus našao u službi prevoza na Olimpisjkim igrama u Francuskoj, a po malo je i simptomatično da navedeno prevozno sredstvo upravo treba da preveze srpske novinare i fanove.

Naravno, uspedilo je fotografisanje ispred navedenog autobusa, ali i komentari da se košarkašicama i košarkašima neće dogoditi ono što su u rezultatskom smislu doživeli izabranici selektora Dragana Stojkovića na evrospkoj smotri fudbala koja je po "orlove" okončana poslednjim mestom u grupi sa svega dva osvojena boda i jednim postignutim pogotkom.

Da podsetimo, izabranici selektora Svetislava Pešića od 17.15 će pokušati da nadvise američki "drim tim", dok od 21 čas izabranice Marine Maljković vode veliku bitku sa selekcijom Portorika.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading