SREBRO U RUKAMA PENZIONERA?! Na nagovor SINA otišao na Olimpijske igre, pa uzeo medalju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je ceo set kompletiran.

SREBRO U RUKAMA PENZIONERA?! Na nagovor SINA otišao na Olimpijske igre, pa uzeo medalju!

Foto: Profimedia

Britanski skakač u vodu, Tom Dejli, osvojio je srebrenu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024, pored njega, tu se našao njegov partner Noa Vilijams u sinhroniziranom skakanju sa platforme visoke 10 metara.

Ovaj uspeh dolazi nakon što se Dejli vratio iz penzije na insistiranje svog šestogodišnjeg sina Robija. On je pre Pariza napravio dvogodišnju pauzu od takmičenja, ali je odlučio da se vrati zbog želje svog sina da ga vidi na Olimpijskim igrama.

- Raditi ovo pred sinom koji me je zamolio da se vratim je posebno. Sada imam po jednu od svih boja medalja, kompletirao sam set - rekao je Dejli, koji sada ima kompletnu kolekciju olimpijskih medalja.

Njegov suprug, Dastin Lans Blek, izrazio je ponos na Instagramu, podelivši emotivnu poruku i fotografiju Toma kako ljubi Robija pre odlaska u Olimpijsko selo.

- Prošlo je nešto više od 16 meseci otkako je naš najstariji sin Robi rekao Tomu da bi voleo da gleda svog tatu kako skače na Olimpijskim igrama. Juče je Tom poljubio naše dečake za rastanak, pre nego što je ušao u Olimpijsko selo u Parizu 2024. - rekao je Dastin.

Njegov suprug je takođe imao žarku želju da prošeta sinove ulicama Pariza, ali takođe i do Ajfelovog tornja, ističući da je to njegov omiljeni grad.

- Danas sam odveo naše dečake da vide Ajfelov toranj jer je Pariz jedan od mojih omiljenih gradova na svetu. Tako smo ponosni na Toma zbog svih žrtava i neverovatnog napornog rada koji je uložio da bi stigao na svoje pete Olimpijske igre i ostvario Robijevu želju! - rekao je on na Instagramu.

Dejli je debitovao na Olimpijskim igrama kada imao samo 14 godina u Pekingu, gde nije stigao do medalje, ali je kasnije briljirao u Londonu, Riju i Tokiju. Na domaćem terenu u Londonu 2012. godine osvojio je bronzu, uspeh koji je ponovio u Brazilu 2016. godine.

U Tokiju je osvojio bronzu, ali i zlato, čime je postao najtrofejniji britanski skakač u vodu ikada. Dejlijev povratak na vrhunski nivo takmičenja i osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, potvrđuju njegov status sportskog velikana i inspiraciju za mnoge, uključujući i njegovog sina Robija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading