PALI SE ČUVENI KALKULATOR: Srbija ipak može do četvrtfinala, a evo i na koji način!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši zakomplikovali stvari!

PALI SE ČUVENI KALKULATOR: Srbija ipak može do četvrtfinala, a evo i na koji način!

Foto: Profimedia

Odbojkaška reprezentacija Srbije se suočila sa drugim porazom na Olimpijskim igrama u Parizu, ovoga puta od strane Slovenije (3:0). Nakon kraha od Francuske, "plava četa" se sada našla u nezavidnom položaju pred poslednje kolo gde će se susresti sa Kanadom. Međutim, postoji nada za "orlove" da će se plasirati u četvrtfinale, s obzirom da će se u tu fazu takmičenja plasirati i dve najbolje trećeplasirane ekipe iz grupe.

Iako je poraz od Slovenije bio maksimalan, Srbija još uvek ima šansu da se plasira u nokaut fazu. Ukoliko ostvare pobedu nad Kanađanima, gotovo je sigurno da će se plasirati u četvrtfinale s obzirom da su osvojili bod u porazu od Francuske na startu turnira. Sve će zavisiti i od raspleta u drugim grupama, gde trenutno treće pozicije zauzimaju Japan sa jednim bodom i Brazil bez bodova.

Foto: Profimedia

Srbija - Slovenija

Pobeda Srbije rezultatom 3:0 ili 3:1 bi gotovo sigurno značila plasman u četvrtfinale, s obzirom da bi naša reprezentacija sakupila četiri boda na taj način. Ovo bi bio ključni trenutak za "orlove" da pokažu svoju snagu i odlučnost kako bi ostvarili plasman u narednu fazu takmičenja. Mnogo sreće želimo našim odbojkašima u odlučujućem duelu protiv Kanade. Iako nisu zabeležili pobedu, uspeli su da se suprotstave favoritima i da pruže fantastičan otpor, što ostavlja nadu za uspeh u nastavku takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading