DRAGOVIĆ IZDAO ZVEZDU NAKON ODLASKA: Nije mu SAN bio da igra u Beogradu, već OVDE!

Autor:

Sport

30.07.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten crveno-belih konačno ima novi klub

DRAGOVIĆ IZDAO ZVEZDU NAKON ODLASKA: Nije mu SAN bio da igra u Beogradu, već OVDE!

Foto: Instagram.com/dragovic6

Aleksandar Dragović

Aleksandar Dragović, bivši kapiten Crvene zvezde, odlučio je da napusti klub na isteku prošle sezone i vrati se u Austriju. Nakon brojnih peripetija, konačno je pronašao novi klub u Beču.

Transfer Dragovića u Austriju nije prošao glatko. Nakon odluke da napusti Beograd, usledile su komplikacije zbog direktora austrijskog kluba koji je navodno rekao neke ružne stvari o njemu, što je dovelo do zastoja u realizaciji transfera. Međutim, nakon nekog vremena, Dragović je prelomio i konačno otišao u klub iz austrijske prestonice.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović na oproštaju od Marakane

U Austriji sam od svoje šeste godine i igrao sam u svim mlađim kategorijama. Moj dečački san je oduvek bio da mogu da zaigram za Austriju na stadionu Hor. Imao sam mnogo divnih trenutaka ovde kao profesionalac. Ja sam pravi Austrijanac, Beč je za mene najlepši grad i zato mi je oduvek bio cilj da okačim kopačke o klin ovde jednog dana, ali ne želim da razmišljam toliko o tome sada. Sad želim da pomognem Austriji - rekao je Dragović po povratku u stari klub.

On je potom rekao da se zbog porodice takođe vratio u Beč.

Trudim se svakoga dana da budem uzor, kod kuće svom sinu, a sada i ovde u klubu našim mladim igračima. Znam koliko je težak fudbalski biznis, želim da budem vođa i pokažem im kako se nositi sa teškim situacijama - istakao je Dragović.

Tako je Dragović izgleda ispunio dečački san, koji nije bio igrati za Zvezdu, ali nesumnjivo je da je crveno-belima dao mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading