OBRADOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Račun kluba u blokadi!

Autor:

Sport

30.07.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za srpskog stručnjaka.

OBRADOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Račun kluba u blokadi!

Foto: star sport

Vlasnik KK Monako, Aleksej Fedoriščev, nedavno je završio u centru pažnje nakon što je suočen sa sudskom presudom koja je rezultirala gubitkom velike sume novca. Naime, sud mu je oduzeo čak 41.000.000 evra, a dodatno je pod istragom zbog optužbi za prevaru i davanje mita. Ovakav razvoj događaja ostavlja pitanje kako će se ovo odraziti na njegovu imovinu i ulaganja, uključujući i Monako, čije je vlasništvo takođe pogođeno ovim sudskim postupkom.

Sa Fedoriščevim suočenim sa gubitkom ogromne količine novca i oduzimanjem imovine, jasno je da će morati da preduzme korake ka smanjenju svojih troškova. Ovo svakako izaziva pitanje da li će ovakvi finansijski problemi uticati na njegovo ulaganje u KK Monako. Sa Sašom Obradovićem na čelu ekipe, ovo bi moglo da predstavlja ozbiljan izazov za klub, s obzirom na potencijalni prestanak ulaganja od strane vlasnika.

Foto: Starsport

Saša Obradović

Ovakvi finansijski problemi vlasnika ''kneževa'' neizbežno bude neizvesnost u vezi sa budućnošću kluba u takmičenjima poput Evrolige. Potencijalni prestanak ulaganja i smanjenje finansijske podrške moglo bi da uzdrma stabilnost kluba i dovede do promena u dinamici takmičenja. Saša Obradović i ostatak tima moraće da pronađu način da se nose sa ovim izazovima i održe klub na stabilnim nogama usled ovih novonastalih okolnosti.

Sudski postupak koji je rezultirao gubitkom ogromne količine novca i imovine vlasnika  Monaka, Alekseja Fedoriščeva, definitivno će imati značajan uticaj na budućnost kluba. Sa finansijskim poteškoćama koje predstoje, ostaje da se vidi kako će se ovo odraziti na ovaj francuski klub i da li će uspeti da održe stabilnost i konkurentnost u evropskim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading