KOLIKO PARA -TOLIKO MUZIKE! Evo koja novčana nagrada sledi za Mikeca i Zoranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko bravo!

KOLIKO PARA -TOLIKO MUZIKE! Evo koja novčana nagrada sledi za Mikeca i Zoranu!

Foto: Profimedia

Prva zlatna medalja za Srbiju na Olimpijskim Igrama u Parizu Srbija je konačno dočekala svoju prvu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024, zahvaljujući sjajnom uspehu Damira Mikeca i Zorane Arunović u disciplini miks parova vazdušni pištolj.

Njihova pobeda nad turskim rivalima u finalu, rezultatom 16:14, obezbedila je zlatno odličje za Srbiju, čime su postali junaci nacije. 

Iako Međunarodni olimpijski komitet ne dodeljuje novčane nagrade za osvajanje medalja na Olimpijskim igrama, Srbija je odlučila da nagradi svoje olimpijske šampione.

Prema propozicijama usvojenim pre turnira, osvajači zlatnih medalja nagrađuju se iznosom od 200.000 evra, što predstavlja značajan podsticaj i priznanje za izuzetan sportski uspeh.

 

 

Pored novčane nagrade, Damir Mikec i Zorana Arunović stekli su pravo na nacionalnu penziju zahvaljujući svojoj zlatnoj medalji. Ovaj potez Srbije dodatno ističe značaj i podršku koju država pruža sportistima koji se ističu na međunarodnoj sceni, te istovremeno šalje snažnu poruku o važnosti sportskih dostignuća za celokupno društvo.

Ovaj istorijski uspeh za Srbiju dogodio se četvrtog dana Olimpijskih igara u Parizu, donoseći veliku radost i ponos celoj naciji. Damir Mikec i Zorana Arunović su svojom izuzetnom preciznošću i koncentracijom postali simboli sportskog dostignuća i izazvali oduševljenje širom zemlje. Njihov trijumf na velikoj međunarodnoj sceni je dokazao da je Srbija i dalje sila u sportskom streljaštvu.

Ova zlatna medalja predstavlja više od sportskog trijumfa, simbolizuje upornost, talenat i predanost sportista, ali i podršku i veru koju im pruža njihova zemlja. Damir Mikec i Zorana Arunović su postali inspiracija za sve mlade sportiste u Srbiji, dok je njihov uspeh podsetnik na to da se trud i rad uvek isplate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading