OGLASIO SE NOVAK NA SVOM INSTAGRAM PROFILU: Ovo će obradovati sve SRBE i Nadala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole poslao jasnu poruku!

OGLASIO SE NOVAK NA SVOM INSTAGRAM PROFILU: Ovo će obradovati sve SRBE i Nadala!

Foto: Profimedia

Danas je na Olimpijskim igrama u Parizu došlo do velikog teniskog duela između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Srpski teniser je uspeo da savlada svog dugogodišnjeg rivala u dva seta rezultatom 2:0 (6:1, 6:4). Ovaj trijumf plasirao je Đokovića u osminu finala, gde će mu protivnik biti Dominik Kepfer iz Nemačke.

Nakon meča, Novak Đoković se oglasio na društvenoj mreži Instagram, objavivši fotografiju sa Rafaelom Nadalom. Uz tu fotografiju, Nole je uputio lepe reči svom rivalu, izrazivši zadovoljstvo što je njihov rivalitet i dalje tako uzbudljiv.

- Drago mi je što je naš epski rivalitet i dalje blokbaster, Rafa. Srećno u dublovima. Idemooo Srbija! Slava Bogu - napisao je Nole.

 

Olimpijske igre uvek su poseban događaj za sportiste, a Đoković je pokazao izuzetnu posvećenost i veštinu na terenu. Njegova borba za olimpijsko zlato sigurno će biti jedan od najuzbudljivijih momenata ovog sportskog takmičenja. U narednom meču protiv Dominika Kepfera, Novak će imati priliku da pokaže svoju izuzetnu tenisku veštinu i odlučnost.

Nole ostaje dominantna figura na teniskoj sceni, privlačeći pažnju svojim sportskim umećem, ali i izraženim identitetskim karakteristikama koje ga čine jedinstvenim i inspirativnim sportistom. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju nastavak Novakovog puta ka osvajanju olimpijske medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading