EVO GDE SE KRIJE SNIMAK TRAGIČNE NOĆI ANDRIJANE LAZIĆ: Sve isplivalo na videlo, OVO je PRAVI dokaz šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt pevačica Andrijane Lazić je i dalje velika misterija, a otkriveno gde se nalazi pravi dokaz šta se desilo kobne noći!

EVO GDE SE KRIJE SNIMAK TRAGIČNE NOĆI ANDRIJANE LAZIĆ: Sve isplivalo na videlo, OVO je PRAVI dokaz šta se desilo! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Facebook

Smrt pevačice Andrijane Lazić (28), koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju 10. januara ove godine, i dalje je misterija.

Andrijana je sahranjena 19. januara u Velinom Selu kraj Bijeljine, a kako se ranije spekulisalo, snimak šta se zapravo desilo kobne noći je i dalje u Dubaiju. Naime, policija i dalje vredno radi na rasvetljavanju slučaja, šta se zaista desilo u noći kada je Andrijana Lazić tragično nastradala. 

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Andrijana Lazić i Nebojša Lazić Zenga

 

Spekulisalo se da je pala, ali da taj pad nije prouzrokovan prirodnim putem. Međutim, misterija koja i dalje stvara šmarce pod kožom bi trebalo biti otkrivena onog trenutka kada policija bude završila slučaj. 

Inače, porodica Lazić ništa ne prepušta slučaju. Andrijanin otac, Nebojša, poznatiji kao Zenga je pričao o odlasku u Dubaiji, gde je istakao da će se priključiti istrazi o stravičnoj nesreći koja se dogodila. On je tada za Republiku ispričao da će se nakon 40 dana od smrti svoje mezimice, spakovati i krenuti put Dubaija, gde će se priključiti potrazi za istinom. 

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić u Dubaiju

 

Ne znam šta bih vam rekao. Ne osećam više ništa, svi u porodici smo van sebe i dalje. Moje ćerke više nema, ništa ne može da je vrati, ali imam sve uspomene na nju. Tek sam juče počeo da čitam šta se u medijima pisalo o njoj, pa sam ponovo ušao da pogledam spotove za njene pesme. Na slici koju vam šaljem moja ćerka ima tetovažu na grudima. U pitanju su spojena slova, jedno je A, a drugo je Z. To Z je zbog mog nadimka Zenga. To je istetovirala moja mezimica. Ne znam više ko sam od bola - počeo je Nebojša, pa je nastavio:

- Nikad Andrijani ništa nisam branio. Čujem se redovno sa njenim drugaricama. Ova slika sa tetovažom, to mi je jedna od njih poslala da imam. Sedam sveštenika je bilo na sahrani moje ćerke, kao i sve drugarice. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading