POSLE VIMBLDONSKE NOVAK SVIRAO I PUBLICI U PARIZU: Đokovićeva violina na Šatrijeu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ponovo imao svoj šou.

POSLE VIMBLDONSKE NOVAK SVIRAO I PUBLICI U PARIZU: Đokovićeva violina na Šatrijeu!

Foto: X/Screenshot

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, pokazao je svoju izuzetnu formu i dominaciju nad Rafaelom Nadalom, plasiravši se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu. Sa ubedljivim rezultatom od 2:0 (6:1, 6:4), Nole je demonstrirao svoju superiornost tokom meča koji je trajao sat i 45 minuta.

Đoković je dominirao tokom celog meča, posebno ističući svoje izuzetne sposobnosti u drugom setu. Osvojivši četiri gema zaredom, on je potpuno nadigrao Nadala, demonstrirajući svoju vrhunsku formu i odlučnost. Na kraju meča, srdačno se pozdravio sa Nadalom na mreži, simbolizirajući njihovo prijateljstvo i poštovanje.

Nakon pozdrava sa Nadalom, Novak Đoković se okrenuo ka publici i podigao ruke uvis u znak pobede. Uzimajući reket u ruke, Đoković je pokazao svoj prepoznatljiv gest - pretvaranje reketa u violinu i zasvirao, što je nedavno izveo i na Vimbldonu. Ovaj neobičan i simpatičan potez je postao prepoznatljiv deo Đokovićevog nastupa, privlačeći pažnju publike širom sveta. Nole je sviranje violine posvetio svojoj ćerki Tari.

 

Ovaj meč između Đokovića i Nadala predstavljao je pravi spektakl na Olimpijadi, budući da su obojica tenisera pružili izuzetno kvalitetnu igru, a publika je imala priliku da uživa u vrhunskom tenisu. Takođe, ovo je verovatno bio poslednji susret legendarnih tenisera koji su obeležili jednu eru belog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading