DANAS SAMO DOBRE VESTI ZA SRBIJU! Barna i Stjepanović nas odveli u POLUFINALE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo ovim tempom.

DANAS SAMO DOBRE VESTI ZA SRBIJU! Barna i Stjepanović nas odveli u POLUFINALE!

Foto: Tanjug/AP

Na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu, srpski plivači Velimir Stjepanović i Andrej Barna postigli su izvanredne rezultate, obezbedivši svoja mesta na najvećem sportskom događaju godine u Parizu, u disciplini plivanje na 100 metara slobodnim stilom.

Velimir Stjepanović je sa rezultatom 48.40 zauzeo peto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi. Nakon što su se pojavili slabiji rezultati u poslednjoj kvalifikacionoj grupi, Stjepanović je uspešno izborio svoje mesto u polufinalu.

Andrej Barna je sa rezultatom 47.66 osvojio četvrto mesto, čime je obezbedio svoje mesto u polufinalu. Ovaj uspeh je značajan za srpsko plivanje i Barna je optimističan u vezi sa svojim nastupom, pokazao je izuzetnu formu u toku priprema  što dodatno podiže očekivanja pred polufinale.

Foto: www.profimedia.rs

Andrej Barna

Obzirom da su ova dva sjajna plivača obezbedila mesta u polufinalu, imaćemo priliku da pratimo njihov nastup, koji je zakazan za večeras u 20:30, koji će sa velikim interesovanjem moći da prate ljubitelji plivanja u Srbiji.

Ovi rezultati su značajni za srpsko plivanje, koje se sve više afirmiše na međunarodnoj sceni. Publika u Srbiji sa nestrpljenjem očekuje nastavak takmičenja i veruje u sjajne rezultate svojih sportista na ovom prestižnom.

Pored toga, Srpski plivački tim je prepoznat po svojoj radnoj etici i posvećenosti. Ovaj uspeh dolazi nakon intenzivnih priprema i brojnih treninga tokom prethodnih meseci. Sa nastavkom takmičenja, očekivanja su visoka, a svi pogledi su uprti u Stjepanovića i Barnu koji će predstavljati Srbiju u najboljšem svetlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading