BRAVO NOLE! Đoković je uradio ono što mu je specijalnost! Oborio novi rekord!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser nastavlja da piše istoriju.

BRAVO NOLE! Đoković je uradio ono što mu je specijalnost! Oborio novi rekord!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:1,6:4) i plasirao se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu. Nole je ovim trijumfom oborio novi rekord, a očigledno je da mu je to postalo rutina.

Naime, ostvario 15. uzastopnu pobedu na Olimpijskim igrama  pojedinačnoj konkurenciji, čime je postao prvi teniser koji je ostvario ovakav podvig od povratka tenisa u olimpijski program 1988. godine.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Iako je Đoković do sada osvojio samo jednu medalju na Olimpijskim igrama - bronzu u Pekingu 2008. godine, njegov rekord od 15 uzastopnih pobeda jasno pokazuje njegovu dominaciju u teniskom svetu. Ovaj podatak dodatno ističe Đokovićevu superiornost u ovom sportu.

U narednom kolu na Olimpijskim igrama, Novak Đoković će se suočiti sa pobednikom meča između Dominika Kepfera iz Nemačke i Matea Arnaldija iz Italije. S obzirom na svoj izuzetan niz pobeda, očekuje se da će Đoković nastaviti sa impresivnim performansama i ostvariti još jedan uspeh na ovom prestižnom takmičenju.

Ovaj meč između Đokovića i Nadala predstavljao je pravi spektakl na Olimpijadi, budući da su obojica tenisera pružili izuzetno kvalitetnu igru, a publika je imala priliku da uživa u vrhunskom tenisu. Takođe, ovo je verovatno bio poslednji susret legendarnih tenisera koji su obeležili jednu eru belog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading