NIŠTA BEZ NOLETOVE PODRŠKE! Čestitka upućena ŠAMPIONIMA oduševila Srbiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvanredan uspeh.

NIŠTA BEZ NOLETOVE PODRŠKE! Čestitka upućena ŠAMPIONIMA oduševila Srbiju!

Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije propustio priliku da čestita svojim sunarodnicima Damiru Mikecu i Zorani Arunović na osvojenoj zlatnoj olimpijskoj medalji u disciplini 10 metara vazdušni pištolj.

Srpski strelci su postigli izvanredan uspeh, nadmašivši turski par Seval Ilajda Tarhan i Jusuf Dikec rezultatom 16:14 u finalu održanom u Šaterou.

Đoković je pratio njihov nastup i putem društvene mreže Instagram uputio im iskrene čestitke.

Novak nije krio svoje oduševljenje uspehom Mikeca i Zorane na prestižnom takmičenju. Svoju podršku i čestitke uputio je putem društvene platforme, osnažujući tako timski duh i zajedništvo među sportistima.

Foto: Instagram/Printscreen

Đoković ponosan na Mikeca i Zoranu

Da ne propustimo priliku, da se podsetimo je Đoković juče pružio maestralnu partiju i ostvario ubedljiv trijumf nad Nadalom. Ova pobeda svakako je podigla nivo uzbuđenja među navijačima, ali i dodatno istakla Đokovićevu izuzetnu formu.

Pored toga, pomenuto je i da će Novak Đoković u trećem kolu teniskog turnira odmeriti snage protiv Kepfnera. Ovo je izazov koji mnogi s nestrpljenjem očekuju, s obzirom na Đokovićevu trenutnu formu i sjajne rezultate na prethodnim mečevima.

Osim toga, Đokovićeva nedavna pobeda nad Rafaelom Nadalom nije prošla neprimećeno. Njegova maestralna partija i ubedljiv trijumf su dodatno učvrstili njegovu reputaciju kao vrhunskog tenisera, te su očekivanja od njegovih budućih nastupa dodatno porasla.

Dok se navijači pripremaju za naredni Đokovićev meč protiv Kepfnera, uzbuđenje raste, a očekivanja su visoka. S obzirom na Đokovićevu izuzetnu formu i sjajne rezultate, ljubitelji tenisa s nestrpljenjem iščekuju njegovu narednu tenisku borbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading