OVAJ DETALJ NIKOM NIJE PROMAKAO: Novak Đoković OVO uvek nosi sa sobom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak ima svoju amajliju

OVAJ DETALJ NIKOM NIJE PROMAKAO: Novak Đoković OVO uvek nosi sa sobom!

Foto: Profimedia

Danas je teniska senzacija Novak Đoković ostvarila još jednu veliku pobedu, plasiravši se u osminu finala Olimpijskih igara u Parizu. U drugom kolu, Novak je savladao renomiranog španskog tenisera Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:1, 6:4).

Jedan od zapaženih detalja nakon meča bio je Novakov ponosni prikaz pravoslavnog krsta koji nosi na lančiću oko vrata. Ovaj gest još jednom je istakao koliko je Novak povezan sa svojim identitetom i verom, što je privuklo pažnju mnogih.

 

 

Novak će uskoro saznati ime svog narednog rivala u osmini finala Olimpijskih igara. On će se suočiti sa pobednikom meča između Italijana Matea Arnaldija i Nemca Dominika Kepfera. S obzirom na Novakovu formu i motivaciju, očekuje se da će nastaviti sa izvanrednim nastupom i postaviti nove standarde u teniskom svetu.

Novak Đoković ostaje dominantna figura na teniskoj sceni, privlačeći pažnju svojim sportskim umećem, ali i izraženim identitetskim karakteristikama koje ga čine jedinstvenim i inspirativnim sportistom. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju nastavak Novakovog puta ka osvajanju olimpijske medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading