AU BIĆE NAPETO I UZBUDLJIVO! Novak saznao ko je naredni PROTIVNIK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreli su se samo jednom do sada.

AU BIĆE NAPETO I UZBUDLJIVO! Novak saznao ko je naredni PROTIVNIK!

Foto: Profimedia

Novak Đoković ostvario je veliku pobedu u drugom kolu olimpijskog turnira na stadionu Filip Šatrije, savladavši svog dugogodišnjeg rivala Rafaela Nadala. Ova pobeda je posebno značajna jer je Đoković pretrpeo osam poraza od Nadala na Rolan Garosu.

Nakon trijumfa nad Nadalom, Đoković je saznao da će njegov naredni protivnik biti Dominik Kepfer iz Nemačke. U meču između Dominika Kepfera i italijanskog tenisera Arnaldija, došlo je do neočekivanog preokreta. Iako je Arnaldi osvojio prvi set za samo 24 minuta, Kepfer je uspeo da napravi veliki preokret i pobedi Arnaldija sa 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:1.

Republika

Foto: Tanjug

Dominik Kepfer

Đoković i Kepfer su se do sada susreli samo jednom, na Mastersu u Rimu 2020. godine. Tada je Novak morao da se pomuči da bi pobedio Kepfera u četvrtfinalu, uz izgubljen set rezultatom 6:3, 4:6, 6:3.

Uprkos tome što je Đoković sedam godina stariji od svog nemačkog protivnika, ovaj meč obećava da će biti izazovan. Da je Arnaldi pobedio u drugom kolu, Novak Đoković bi prvi put u karijeri igrao sa ovim 23-godišnjakom iz Italije.

S obzirom na dosadašnje uspehe, Đoković se nada da će nastaviti svoj pobednički niz na Olimpijskim igrama i doneti još jednu medalju Srbiji.

Novak Đoković je istakao važnost podrške publike i svoje porodice, koja mu daje dodatnu snagu i motivaciju.

Republika

Foto: X/Screenshot

Novak Đoković "svira violionu" ćerki Tari

- Violina je bila za ćerku. Ćerka i sin su bili tu, i žena naravno. Predivno je imati ih ovde i dovoljno zrele da shvate šta se događa, da razumeju ovaj trenutak u istoriji sporta kroz koji trenutno prolazi njihov otac. Nadam se da su ponosni na svog tatu - izjavio je Novak.

S obzirom na njihov prethodni susret i trenutnu formu obojice igrača, očekuje se napet i uzbudljiv duel. Đoković će morati da pruži svoj maksimum kako bi osigurao prolaz u narednu rundu i nastavio svoj put ka olimpijskom zlatu. Novak Đoković je spreman da nastavi svoj pobednički niz i donese još jednu medalju Srbiji na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading