TATA, TARA JE UZ TEBE! Đokoviću, za ovo se ŽIVI, evo kako izgleda Novakova podrška na tribinama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je poseban doživljaj

TATA, TARA JE UZ TEBE! Đokoviću, za ovo se ŽIVI, evo kako izgleda Novakova podrška na tribinama!

Foto: Instagram.com/djokernole

Tara Đoković, ćerka poznatog srpskog tenisera Novaka Đokovića, imala je priliku da prisustvuje meču svog oca s njegovim dugogodišnjim rivalom Rafaelom Nadalom. Ovo je bio prvi put da je Tara prisustvovala očevom meču protiv Nadala, što je bio poseban doživljaj za nju i celu porodicu.

Tara je iskazala podršku ocu na kreativan način, spremivši posebnu koreografiju za ovaj važan meč. Mahala je srpskom zastavom pre početka meča, pokazujući ponos i ljubav prema svom ocu i svojoj zemlji.

 

 

Novak Đoković je nedavno izrazio oduševljenje zbog prisustva porodice na mečevima. Pored toga, otkrio je da je bio srećan kada je video ćerku Taru kako čita knjigu tokom njegovog meča, ali istovremeno i tužan što njegov tenis nije bio dovoljno zanimljiv za nju. Ipak, istakao je da je neizmerno srećan kada vidi svoju porodicu pored sebe i da ih vidi kako rastu i učestvuju u njegovim sportskim podvizima.

 

 

- Bio sam veoma srećan kada sam video to (kako Tara čita), ali bio sam i tužan u isto vreme, zato što moj tenis njoj nije bio dovoljno zanimljiv, pa je morala da se zanima sa knjigom i tako zabavlja. Naravno, neverovatno je imati njih pored mene, da gledam kako rastu i da budu deo ovog mog putovanja u godinama kada mogu to i da razumeju. Moje srce je ispunjenu ljubavlju kad god ih vidim - rekao je Novak.

Novak je istakao značaj prisustva svoje porodice na sportskim događajima, naglašavajući da je to za njega izuzetno važno, posebno u godinama kada deca mogu da razumeju i budu deo tog iskustva. Njegove reči o ispunjenosti ljubavlju kada vidi svoju porodicu jasno pokazuju koliko mu njihova podrška znači u profesionalnoj karijeri.

Ovaj emotivni trenutak na teniskom terenu sigurno će ostati u lepom sećanju kako Novaku Đokoviću, tako i njegovoj porodici, dok nastavljaju da zajedno prolaze kroz životne i sportske izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading