"DANAS IGRAJU DVE LEGENDE, ALI NOVAK DOBIJA!" Prvo je PROZIVAO Novaka, a sad ga HVALI?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna prognoza tenisera.

"DANAS IGRAJU DVE LEGENDE, ALI NOVAK DOBIJA!" Prvo je PROZIVAO Novaka, a sad ga HVALI?!

Foto: Profimedia

Nekadašnji američki teniser Patrik Mekinro dao je svoju prognozu za spektakularni susret između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama. Mlađi brat poznatijeg Džona Mekinroa veruje da će Đoković trijumfovati u dva seta, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Patrik Mekinro je javno izneo svoje mišljenje putem društvenih mreža, predviđajući pobedu Đokovića rezultatom 6:2, 6:3. On ističe da će ovo biti 60. zvanični meč između ova dva velikana tenisa, a da će Novak nakon ovog duela voditi 31:29 u međusobnim susretima.

- Danas igraju dve legende, Novak Đoković i Rafael Nadal. Susret na šljaci na OI i njihov 60. zvanični meč. Đoković vodi 30:29, posle ovoga danas vodiće 31:29. Novak dobija sa 6:2, 6:3! - rekao je Patrik

Pored svoje prognoze, Patrik Mekinro je podsetio javnost na svoje teniske uspehe. Osvojio je Rolan Garos u dublu 1989. godine, dok je u singlu stigao do polufinala na Australijan openu. Zanimljivo je da je Mekinro svojevremeno prozivao Novaka zbog njegovog stava o vakcinaciji.

 

 

Patrik Mekinro je istakao da je Novak Đoković proveo godine jureći Federera i Nadala, te da je konačno uspeo da ih sustigne. Međutim, Mekinro nije bio štedljiv u kritikama prema Đokoviću zbog njegovog stava o vakcinaciji.

- Đoković je proveo 10 do 15 godina jureći Federera i Nadala. Konačno ih je stigao i bio je spreman na sprint da ih prestigne. I sada se zaglavio u blatu zbog odluke da ne primi vakcinu - rekao je Patrik Mekinro za emisiju "Sports centre" na ESPN-u.

S obzirom na Mekinrovu prognozu i njegovo javno izraženo mišljenje o Novakovom stavu o vakcinaciji, ostaje da vidimo kako će se odvijati ovaj veliki teniski duel na Olimpijskim igrama.

Novak Đoković sigurno ima podršku svojih mnogobrojnih navijača širom sveta, ali će Rafael Nadal svakako biti dostojan protivnik u borbi za olimpijsko zlato. Sve oči teniskih fanova uprte su ka terenu, gde će se odigrati još jedan uzbudljiv meč između ova dva velikana tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading