"POSLAO SAM MU POLJUBAC ZA SLATKE SNOVE!'" Rugao se NOVAKU, ali on mu nije ostao DUŽAN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatna potvrda teniske veštine.

"POSLAO SAM MU POLJUBAC ZA SLATKE SNOVE!'" Rugao se NOVAKU, ali on mu nije ostao DUŽAN!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je briljirao u svom meču protiv Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama 2024, potvrdivši još jednom svoju dominaciju na teniskom terenu.

Đoković je nakon meča podelio svoje impresije i osvrnuo se na ključne momente duela.

- Kad god odigram sa njim to je kao finale, dodatni bust je kad sam video žreb, ali nije bilo prijatno izvući mog najvećeg rivala ikad. Jako sam zadovoljan nastupom. Idemo dalje! - izjavio je Nole.

Meč je bio pun preokreta, a Đoković je priznao da je u nekim trenucima bio previše samokritičan.

- Nadalu ne može ništa da se zameri bar sa moje strane, e onda sam ja bio verovatno u neki trenucima, kad' je bilo 4:0, 4:1 malo previše samokritičan, izgubio sam fokus, publika je počela da ga diže, da ga podržava, da ga vraća, prelomni momemenat je bio u drugom setu, tad sam uspeo da ga brejkujem - rekao je Novak.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Tokom meča, Đoković se susreo i sa neprijatnostima od strane publike, ali i sa dečkom od koga je Novak uzeo peškir, pa nas je malo nasmejao ovom izjavom.

- Bio ovaj jedan tamo gde sam uzimao peškir, koji je govorio par stvari koje su neprimerene i tako..pa smo se pogledali, poslao mu lep poljubac zbog kojeg će večeras da ima slatke snove - dodao je Novak kroz smeh.

 Nakon pobede, Đoković je posebno istakao prisustvo svoje porodice. Istakao je kako se oseća predivno imati ih pored sebe i divno je što su toliko zreli da shvate ovaj istorijski trenutak.

 Đoković je takođe govorio o svom fizičkom stanju i pripremama za Olimpijske igre, naglasivši kako se mnogo bolje oseća sada, nego za Vimbldon, vrućine su mu teško pale, međutim on je i na to bio spreman.

- Koleno je dobro, osećam se spremnije za Olimpijadu nego za Vimbldon. Pripremao sam se u Crnoj Gori na 40+ stepeni, jer sam predvideo da će se igrati po velikoj vrućini - dodao je Đoković.

Na kraju, Novak je uputio čestitke unapred srpskom strelcu Mikecu, iako nije uspeo da isprati njegov meč, nadajući se da će sutra uzeti zlatnu medalju.

- Mikec nas uvek obraduje, ima sjajne rezultate. Nadam se da ću uzeti pelcer od njega -izjavio je Novak šaljivim tonom.  

Ova pobeda nad Nadalom nije samo dodatna potvrda Đokovićeve teniske veštine, već i njegovog neverovatnog duha i posvećenosti, koji ga čine jednim od najvećih sportista svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading