GLAVU GORE, NOLE, NE MOŽE TI NIŠTA! Rotenberg opet OPLEO po NOVAKU, dokle više?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ne zna kad je dosta.

GLAVU GORE, NOLE, NE MOŽE TI NIŠTA! Rotenberg opet OPLEO po NOVAKU, dokle više?

Foto: Tanjug/AP, youtube/printscreen

Američki novinar Ben Rotenberg je izazvao buru reakcija svojim postupkom tokom meča između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama.

Dok je Novak dominirao na terenu, Rotenberg je odlučio da se oglasi na društvenoj mreži X i pecne Novaka, izazivajući burne reakcije javnosti.

Rotenberg je poznat kao jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, koji koristi svaku priliku da omalovaži srpskog tenisera i predstavi ga u negativnom svetlu. Njegov poslednji postupak tokom meča između Đokovića i Nadala je samo nastavak kontinuiranog napada na srpskog tenisera.

- Dobro došao, Rafa - napisao je on na francuskom jeziku.

 

 

On je iskoristio kontroverznu objavu na društvenim mrežama, koja je pokazala da Novak prati osobu optuženu za ozbiljna krivična dela, da bi napao tenisera. Međutim, važno je napomenuti da praćenje nekoga na društvenim mrežama ne znači podršku njegovim postupcima i stavovima, što Rotenberg očigledno nije uzeo u obzir.

Njegov postupak je izazvao osudu javnosti, koja ga smatra sramnim i neprimerenim. Mnogi su istakli da je njegovo ponašanje prešlo sve granice profesionalnog novinarstva i da je u potpunosti neetično.

A u međuvremenu, jedan korisnik na društvenim mrežama objavio je snimak ekrana koji pokazuje da Novak Đoković prati Endrua Tejta na društvenim mrežama.

Tejt je kontroverzni kik-bokser i influenser optužen za silovanje, trgovinu ljudima i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena.

Rotenberg je tu priliku iskoristio za napad. Podelio je objavu i stavio suvišan i neumesan komentar:

 

 

 

Novak Đoković, GOAT tenisa i GOAT neiznuđenih grešaka - napisao je Rotenberg.

Uprkos napadima, Novak Đoković nastavlja da bude uzor na terenu i van njega. Svetski poznat kao jedan od najboljih tenisera svih vremena, Đoković nastavlja da izaziva divljenje svojim sportskim dostignućima i humanitarnim radom.

Novak Đoković je i dalje fokusiran na svoje sportske ciljeve, ignorišući Rotenbergove napade i nastavljajući da inspiriše svoje fanove širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading