NIKADA ISKRENIJI NADAL! Izjadao se španskim novinarima - čini se da je svestan da je PENZIJA blizu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.07.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Teniski klasik" je protekao u borbi Davida i Golijata.

NIKADA ISKRENIJI NADAL! Izjadao se španskim novinarima - čini se da je svestan da je PENZIJA blizu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je obezbedio plasman u treće kolo teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon 104 minuta igre najbolji teniser u istoriji belog sporta savladao je, slobodno možemo reći nekadašnjeg "kralja šljake" Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:1, 6:4).

Eliminacija sa Olimpijskih igara u Parizu, barem kada je pojedinačna konkurencija u pitanju, teško je pala Rafaelu Nadalu koji se nakon meča izjadao novinarima španske "Marke" kojima je objasnio razlog ubedljivog poraza:

- Nemam ja te noge koje sam imao pre 15 godina. Bez kvaliteta u udarcima i u radu nogu koji sam imao pre 15 godina, nema šanse da napravim problem najboljem u istoriji - istakao je Rafa i dodao:

- Nisam mogao da igram na nivou na kojem sam morao, a ni on mi nije ništa davao. Nisam imao kvalitet u udarcima da mu napravim probleme.

Foto: Profimedia

Nole poslao Rafu u penziju

 

Trijumfom nad velikim rivalom Novak Đoković se plasirao u treće kolo teniskog turnira na Olimpisjkim igrama u Parizu gde će se sastati sa Dominikom Kepferom iz Nemačke. U meču između Dominika Kepfera i italijanskog tenisera Arnaldija, došlo je do neočekivanog preokreta. Iako je Arnaldi osvojio prvi set za samo 24 minuta, Kepfer je uspeo da napravi veliki preokret i pobedi Arnaldija sa 2:1 (3:6, 6:2, 6:1).

Treba podsetiti da je Kepfer na startu olimpijskog turnira, nakon velike drame, savladao Kanađanina Miloša Raonića takođe nakon tri odigrana seta rezultatom 2:1 (6:7, 7:6, 7:6).

U četvrtfinalu OI 2024 pobednik duela između Đokovića i Kepfera sastaće se sa boljim iz duela u kojem se sastaju Argentinac Sebastijan Baez i Grk Stefanos Cicipas.

Đoković o Kepfer su do sada odigrali samo jedan zvanični meč. Bilo je to na ATP turniru u Rimu 2020. godine kada je najbolji teniser u istoriji belog sporta slavio rezulatom 2:1 (6:3, 4:6, 6:3).

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading