ONA SKIDA I OBLAČI NOVAKA, A NIJE JELENA: Dobrica je Đokoviću donela BLAGOSILJANU amajliju da osvoji zlato

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja iz Pariza ima jednu od ključnih uloga kako bi se Nole osećao udobno, a ima veze i sa rekordna 24 grend slema i Kobijem Brajantom.

ONA SKIDA I OBLAČI NOVAKA, A NIJE JELENA: Dobrica je Đokoviću donela BLAGOSILJANU amajliju da osvoji zlato

Foto: Profimedia

Novak Đoković razbio je Rafaela Nadala nasred centralnog terena Rolan Garosa sa 6:1, 6:4 i plasirao u treće kolo turnira na Olimpijskim igrama u kojem ga čeka Nemac Dominik Kepfer. Imao je Nole veliku podršku na centralnom terenu Špančevog omiljenog grend slema, ali ne toliku kao osvajač 14 pehara u Bulonjskoj šumi. Međutim, malobrojniji navijači doneli su našem asu preko potrebnu energiju, pre svega supruga Jelena i deca Stefan i Tara.

Međutim, bila je tu i jedna posebna žena u Novakovom životu. U pitanju je Srpkinja Dobrica Filipović, naše gore list koja godinama živi u Parizu i bukvalo oblači i svlači Đokovića. Međutim, ona mu je ovaj put donela amajliju koju je sa svojim prijateljicama napravila specijalno za Noleta.

Republika

Foto: Republika

Dobrica na ulazu na teniski kompleks Rolan Garos

- Zajedno sa ženama iz naše asocijacije Mozaiko napravile smo loptice kao amajlije za našeg Novaka. U pitanju su loptice, ručni rad od vune naših ovaca. Na njima su osim posebnih motiva Pariza i Srbije i posebna slova. "F" kao familija, ali i "Filozofija", "Forma života" i "Francuska", te "Ž" kao život. Izabrali smo belo polje kao Francusku, ali i tu tanku nit koja nas povezuje sa našim korenima - rekla nam je Dobrica Filipović, pa nastavila:

Republika

Foto: Republika

Loptica sa posebnim motivima

Svaka loptica je ručni rad naših žena. Utkale smo našu ljubav i umeće. Sve je bustovana vuna i unutra je "žumance" od Kinder jajeta, a u njemu naše žito, kukuruz i pasulj koji zveckaju. Došli smo i sa banerom "Ajde, bre" i "Idemo" da bodrimo našeg viteza na Olimpijskim igrama i da dođemo do zlata - rekla nam je Dobrica Filipović.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Prema njenim rečima, da su loptice zaista amajlija za Noleta potvrđuje i to što ih je blagosiljao vladika Justin.

Republika

Foto: Republika

Blagoslov u Srpskoj kući u Parizu

- Ovo su amajlije za Novakovo ozdravljenje. Loptice su tu da pomognu Novaku da uđe u večnost tenisom, a simbolima naglašavamo ko smo i odakle smo. Počele smo da ih pravimo kada ga je zabolelo koleno i kada je operisan. Da zaigra, pobedi, osvoji zlato na Olimpijskim igrama i zatvori krug. Blagosiljao ih je ovde u Parizu i Vladika Justin u Srpskoj kući. Bio je tu i prota Nikola, kao i Slaviša, koji su se molili i dali blagoslov. Loptice je videla i Danica Crnogorčević koja je ispevala jednu od najlepših srpskih pesama "Veseli se srpski rode" - dodala je Dobrica.

Republika

Foto: Republika

Danica Crnogorčević sa jednom od loptica

Međutim, naša sagovornica nije u Đokovićevom životu samo zbog loptica. Ona je u njegovom životu od 2017. i bukvalno ga svlači i oblači.

- Od 2017. radim za Lakost i sarađujem sa Novakom. Ali samo ekskluzivne kolekcije i specijalne edicije odeće. Ja sam ta koja zna Novakove mere, gde treba skratiti a gde produžiti, ali to je poslovna tajna. On ne nosi modele kao svi ostali. Promenili smo mu čak i materijal, da mu odgovara u svakom pogledu. Jedino je važno da se on oseća udobro kad igra, ali i kada nije na terenu. Sve što nosi za Lakost ja mu validiram. Da to bude po njegovom ukusu. Menjam mu "krokodila" kada je potrebno. Radili smo mu zlatnog krokodila. Radila sam mu specijalnu majicu za osvajanje 24. grend slema, majice koje nosi za Srbiju, ali i opremu u kojoj je odao poštu Kobiju Brajantu. Sve što je u vezi Novaka i "krokodila". Novak je mnogo zahtevan, tačnije, zna šta hoće i samo traži komfor da svaki pokret može da odigra kako želi. To je na kraju i jedino važno - zaključila je Dobrica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading