SKANDALOZNO! Albanska pevačica sela na DEDIN GROB, pa počela da PROVOCiRA - RAZAPELI je zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

30.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanska pevačica Bebe Reksa napravila haos.

SKANDALOZNO! Albanska pevačica sela na DEDIN GROB, pa počela da PROVOCiRA - RAZAPELI je zbog ovih reči!

Foto: Instagram.com printscreen

Poznata albanska pevačica Bebe Reksa, čije je pravo ime Bleta Redža, trenutno se nalazi na Kosovu i Metohiji gde će nastupati na jednom muzičkom festivalu koji se organizuje u ovoj južnoj srpskoj pokrajini.

Bebe Reksa, koja je izgradila karijeru u Americi i Velikoj Britaniji, iskoristila je priliku da boravi i na Kosovu i u Severnoj Makedoniji, gde je posetila grob svog dede. Tokom boravka u gradu Debru, pevačica se fotografisala sa lokalnim stanovnicima i podelila snimke i fotografije na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com printscreen

Bebe Reksa Instagram

 

- Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad Debru, u Severnoj Makedoniji. Ponovno povezivanje sa mojim korenima i porodicom bilo je duboko emotivno. Poseta grobu mog dede bila je posebno značajna, jer nisam mogla da prisustvujem njegovoj sahrani jer sam bila na turneji. Porodica mi znači sve, a ova poseta me podsetila na važnost naših veza - napisala je pevačica u opisu objave,gde sedi na grobu svoga dede.

Javnost je posebno zaintrigirala izjava Bebe Rekse u kojoj ističe da su okolne zemlje "njena Albanija". U komentaru ispod svoje objave, pevačica je napisala: "Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, sve je to za mene moja Albanija".

Foto: Instagram.com printscreen

Bebe Reksa Instagram

 


Bebe Reksa je time izazvala polemike i različite reakcije javnosti, a njen komentar je pokrenuo diskusije o nacionalnom identitetu i pripadnosti.

Ovaj izlet pevačice na Balkan, kao i njeni javni komentari, svakako će ostaviti traga u medijima i među fanovima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading