SVE SE NEMA, A "RAZBILA SE KASICA" ZA BRZONOGO KRILO: Partizan i ZVANIČNO doveo TREĆE NAJSKUPLJE pojačanje ikada!

Autor:

Sport

30.07.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je veoma bitan igrač

SVE SE NEMA, A "RAZBILA SE KASICA" ZA BRZONOGO KRILO: Partizan i ZVANIČNO doveo TREĆE NAJSKUPLJE pojačanje ikada!

Foto: FK Partizan

Danas je Partizan i zvanično doveo novog fudbalera, peruanskog reprezentativca Žoaa Grimalda. Ovaj krilni napadač je potpisao ugovor na četiri godine sa crno-belima, a njegov transfer iz domovine koštao je klub 1,4 miliona evra. Grimaldo je odradio lekarske preglede jutros i potpisao ugovor, te se sada sa nestrpljenjem očekuje njegov debi u crno-belom dresu.

Republika

Foto: Profimedia

Grimaldo u dresu Perua

Zanimljivo je da je Grimaldo do sada igrao isključivo u Peruu, te će mu angažman u Partizanu predstavljati prvi izazov u evropskom fudbalu. Ovaj brzi i okretni igrač pokriva pozicije levog i desnog krila, a nedavno je postao i "A" reprezentativac svoje zemlje. S obzirom na to da nikada nije nastupao van domovine, grobari će sa nestrpljenjem pratiti njegovu prilagođavanje na zahtevniji fudbal van granica Perua i nadati se da će sve proći uspešno. Po odlasku iz Južne Amerike, Grimaldo je na aerodromu uz suze i ogroman ispraćaj, te mu nije bilo lako da donese ovu odluku i preseli se u Beograd, ali u isto vreme, to sigurno znači da se radi o sjajnom fudbaleru.



Grimaldo dolazi kao treće najveće pojačanje u istoriji Partizana, iza Umara Sadika i Sejdube Sume. Njegova uloga u timu biće od ključnog značaja, posebno s obzirom na potrebe trenera Aleksandra Stanojevića za novim krilom. Sa očekivanim odlaskom Mateusa Saldanje, Partizan će biti u potrazi i za još jednim napadačem, ali i igračem sredine terena, što je iz Humske i najavljeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading