SRAMNA FIBA! Otkrivena teška zavera protiv Jokića! Šokantno priznanje američkog novinara o dodeli MVP nagrade na OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje.

SRAMNA FIBA! Otkrivena teška zavera protiv Jokića! Šokantno priznanje američkog novinara o dodeli MVP nagrade na OI!

Foto: Zhang Chen / Xinhua News / Profimedia

Američki košarkaš Lebron Džejms proglašen je za MVP Olimpijskih igara u Parizu, što je mnoge ostavilo u neverici. Iako je svima bilo kristalno jasno da je Nikola Jokić ubedljivo najbolji igrač na turniru i da zaslužuje prestižno priznanje, nagrada je nepravedno završila u rukama Lebrona Džejmsa. Jokić je bio ubedljivo najbolji u svim statističkim parametrima. Imao je najviše poena, skokova, aistencija i ukradenih lopti na turniru. Isto tako, imao je i najveći uticaj na igru svog tima. Ali to nije bilo dovoljno.

Foto: KSS

Nikola Jokić

Priznanje je pripalo Lebronu, koji, ako ćemo realno, nije bio najbolji ni u svom timu. Nagradu je više zaslužio Stef Kari koji je u poslednje dve utakmice ubacio čak 17 trojki. Poznati američki novinar Brajan Vindhorst otkrio je kako je izgledalo sramno glasanje za MVP i ko je zapravo dodelio nagradu Lebronu Džejmsu.

Foto: www.profimedia.rs

Lebron Džejms

Rečeno mi je da glasaju mediji. Negde tamo bio je QR kod na zidu u medija centru i glasanje za MVP-a otvorili su dva dana ranije, dakle za vreme polufinalnih mečeva. Prvo sam se zapitao, zašto bi to uradili tad? - naveo je Brajan i nastavio:

Foto: Instagram.com

Sramna odluka!

- Posle mi je rečeno da pored medija glasaju i FIBA eksperti. Huh, FIBA eksperti... To je nebulozno. To su mogla da budu dva-tri tipa koje su zaustavili i pitali ''e ljudi ko treba da dobije nagradu''. Ali kako god, nije to sad toliko bitna stvar posle svega što se dogodilo na košarkaškom turniru - poručio je Brajan Vindhorst.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading