JOKIĆU SAMO ŠTO SUZA NIJE KANULA NA DOČEKU! Izašao pred svoj narod, a onda... (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni on nije izdržao

JOKIĆU SAMO ŠTO SUZA NIJE KANULA NA DOČEKU! Izašao pred svoj narod, a onda... (VIDEO)

Foto: Starsport

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Više od 50.000 navijača došlo je da pozdravi zlatne Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, vaterpoliste, srebrnu Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše, koji su uprkos osvajanju trećeg mesta dobili ovacije kao da su osvojili najveće planetarno takmičenje.

Na balkon su prvo izašli upravo košarkaši Srbije, ponosni osvajači bronzane medalje u Parizu. Među njima se isticao najbolji košarkaš na planeti, Nikola Jokić, kome su navijači uzvikivali "MVP, MVP", što je izazvalo oduševljenje kod ovog momka iz Sombora. Njegova emotivna reakcija na ovakvu podršku nije ostala neprimećena, dok osmeh nije silazio s njegovog lica.

Zaslužio je ovo, zbog onih koji su ga nazivali "konjušarem" onda kada nije hteo da igra za reprezentaciju, zbog onih koji nisu verovali da sa emocijem nosi dres nacionalnog tima.

Na balkon Starog dvora redom su izlazili srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić, Damir i Zorana, srpski “delfini”, a potom i Novak Đoković koji je dobio najglasnije skandiranje srpskih navijača.

Podsetimo, naši sportisti zauzeli su 27. mesto u generalnom plasmanu sa tri zlata, jednim srebrom i bronzom, po čemu su najuspešnija selekcija među zemljama nekadašnje Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading