ISTINA O DANKI ILIĆ I DISELDORFU! Otac devojčice progovorio o PISMU koje Dragijević tvrdi da je porodica dobila!

Autor:

Hronika

11.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Danke Ilić Miloš Ilić progovorio o pismu i pričama da mu je ćerka u Nemačkoj.

ISTINA O DANKI ILIĆ I DISELDORFU! Otac devojčice progovorio o PISMU koje Dragijević tvrdi da je porodica dobila!

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavišić, Društvene mreže

"O Danki nam ništa nije stiglo od nadležnih organa. Sve su to puste priče i nema smisla dalje ih rasplitati. Ovako je Miloš Ilić, otac devojčice iz Bora, prokomentarisao buru koja je nastala posle objave Radoslava Dragijevića, oca Dejana, koji je osumnjičen za Dankino ubistvo, da je ona navodno živa i da je u Diseldorfu.

Miloš nije krio da je čuo za tu "nemačku priču".

VIDELI SMO NA FEJSBUKU

- Svašta se pojavljuje u medijima. Nama nije stiglo nikakvo pismo. Ni mom ocu Milanu. Videli smo na Fejsbuk profilu od tog oca Dejana Dragijevića Radeta da je podelio nečiju objavu da je Danka, navodno, u Nemačkoj, ali to ne bih komentarisao. Zaista više nema smisla to komentarisati - kratko i ljutito je rekao Miloš Ilić za Srpski telegraf.

Da podsetimo, otac osumnjičenog Dejana Radoslav novinarima je preneo da je od sina dobio pismo, u kome uhapšeni Dejan kaže da očekuje da će se ubrzo naći na slobodi jer nema osnova da ga dalje drže iza rešetaka.

Foto: ST/Dragan Kadić

Radoslav Dragijević

Radoslav kaže da čuva to Dejanovo pismo.

- Napisao je da će ga najverovatnije pustiti iz pritvora kući 28. avgusta jer dokaza protiv njega nema, pa nema osnova da ga dalje drže u pritvoru. On sada može uz pratnju policije da odlazi do bankomata i podiže novac da bi kupio osnovno šta mu treba. Meni je dozvoljeno jednom sedmično, petkom, da mu odlazim u posetu, međutim, nisam išao nijedanput otkada su dozvolili, nadam se da će uskoro izaći - kaže najstariji Dragijević.

On je demantovao da je njegovo saznanje da je mala Danka živa i da se nalazi u Diseldorfu. Ta objava na Instagramu je šokirala porodicu male Danke, što je, da podsetimo, opisao i Dankin deda Milan Ilić.

MISLIM DA TU IMA NEČEGA

- To ja nisam izjavio niti mogu. Ja sam to čuo na Jutjubu da je neka žena iznela i stavio sam na Instagram. Nikako to nisam tvrdio ja, ali verujem u to da je moguće. Mislim da tu ima nečega. Tragova nema, telo deteta nije nađeno, pa mislim da je tu neko drugi kriv i da od drugih treba potražiti odgovore - kazao je Radoslav.

Slučaj Danke Ilić, koja je, kako se sumnja, ubijena 26. marta, za šta su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, ne pomera se s mrtve tačke. Bar dok tužilaštvo ne završi voj posao. U zaječarsko tužilaštvo stigla su DNK i GPS veštačenja. Jedan od najvažnijih delova istrage je veštačenje GPS podataka, koje je, kako se nezvanično saznaje, otkrilo da su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković bili u blizini mesta gde je devojčica bila s porodicom i potom nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading