EKSKLUZIVNI SNIMCI SA PROSLAVE OLIMPIJACA POSLE DOČEKA: Beograd je GOREO! Novak i Jokić sa LITRAMA alkohola u rukama (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole i Jelena glavni u separeu

EKSKLUZIVNI SNIMCI SA PROSLAVE OLIMPIJACA POSLE DOČEKA: Beograd je GOREO! Novak i Jokić sa LITRAMA alkohola u rukama (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Košarkaša reprezentacija Srbije vratila se iz Pariza sa bronzom zlatnog sjaja. Blistali su Bogdanović, Jokić i ekipa sve do "finala pre finala" sa Amerikancima, koje im je sramnim žrebom nametnuto, ali su i novom-starom šampionu pokazali zube.

Reprezentativcima Srbije koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Parizu priređen je veličanstveni doček na balkonu Starog dvora. Više desetina hiljada dočekalo je naše osvajače medalja i pozdravilo ih kako dolikuje.

Prema očekivanju, najglasniji pozdravi bili su upućeni najboljem sportisti Srbije svih vremena Novaku Đokoviću, ali ništa tiše nije bilo ni kada su na balkon ušli košarkaši.

Atmosfera na čuvenom balkonu bila je nestvarna, ali to je samo bio početak. Nakon tog nezaboravnog dočeka, srpski sportisti su se uputili u jedan prestonički klub gde ih je čekala proslava za još veće pamćenje. Tamo su se sportisti pobrinuli da uživaju do poslednjeg trenutka uz čak osam pevača koji su ih zabavljali. U beogradskom restoranu "Nacionalna klasa" lumpovalo se uz poznate hitove i, po svemu sudeći, mnogo alkohola. Preselili su košarkaši proslavu iz Pariza u prestonicu i istoj pridodali ostale srpske sportiste. Republika je došla u posed ekskluzivnih snimaka sa mesta sinoćne proslave, a u centru pažnje bili su Novak Đoković i Nikola Jokić sa čašama u rukama.

Novak je najoduševljeniji bio kada je umesto: "... slavnih Nemanjića, Obilića, Petrovića", otpevano "...slavnih Nemanjića, Obilića, Đokovića", pa su tada on i Jelena u separeu bili "glavni", dok je Jokara na svoj način uveličao veliku proslavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading