SKANDAL NA ŽURCI SRPSKIH OLIMPIJACA! Obezbeđenje nije prepoznalo Damira Mikeca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva je ušao na proslavu.

SKANDAL NA ŽURCI SRPSKIH OLIMPIJACA! Obezbeđenje nije prepoznalo Damira Mikeca!

Foto: Printscreen

Veliki skandal uzdrmao je prestonicu kada su se srpski sportisti okupili ispred ulaza jednog poznatog restorana nakon veličanstvenog dočeka na balkonu Starog dvora.

Olimpijci su proslavu nastavili na ekskluzivnoj žurci, a među zvanicama je bio i strelac Damir Mikec, koji je sa Zoranom Arunović doneo zlatnu medalju svojoj zemlji.

Iako je Mikec bio čest gost medija u poslednjih nekoliko dana, obezbeđenje restorana ga nije prepoznalo, te je morao da pronađe pozivnicu u svom telefonu kako bi bio pušten na žurku.

Nakon što su srpski olimpijci dočekani na balkonu Starog dvora, gde su bili svedoci veličanstvenog dočeka, proslava se nastavila na ekskluzivnoj žurci ispred poznatog prestoničkog restorana. Sportisti su uživali u druženju i slavlju, deleći svoje utiske sa osvojenih medalja sa okupljenim zvanicama.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Damir Mikec

Jedan od najistaknutijih gostiju na žurci bio je Damir Mikec, strelac koji je zajedno sa Zoranom Arunović doneo Srbiji olimpijsko zlato. Uprkos činjenici da se o njemu prethodnih dana, posle osvajanja najsjajnijeg odličja, često pisalo u medijima, obezbeđenje restorana ipak nije znalo o kome se radi, pa je olimpijski šampion morao da dokaže svoj status da bi mogao da uđe na proslavu.

Treba reći da žurci prisustvuju gotovo svi sportisti sa balkona, najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić je došao u društvu trudne supruge Natalije, najuspešniji teniser u istoriji Novak Đoković, kapiten Pešićevih "orlova" Bogdan Bogdanović, dok je najemotivniji trenutak bio dolazak sina Dejana Milojevića, srpskog trenera koji je preminuo 17. januara od posledica srčanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading