HRABAR POTEZ ILI PRETERIVANJE U POTRAZI ZA PAŽNJOM? Budućoj učesnici "Elite 8" SEVNULA ZADNJICA, vreli video "zapalio" mreže! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

13.08.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nikoga nije ostavila ravnodušnim!

HRABAR POTEZ ILI PRETERIVANJE U POTRAZI ZA PAŽNJOM? Budućoj učesnici "Elite 8" SEVNULA ZADNJICA, vreli video "zapalio" mreže! (GALERIJA)

Foto: Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Moguća buduća učesnica "Elite 8", Anđela Đuričić, ponovo je zapalila društvene mreže svojim vrelim videom, koji je objavila na popularnoj platformi TikTok. Ovoga puta, snimak je nastao u jednom luksuznom letnjem odmaralištu u Crnoj Gori, gde je Anđela uživala u odmoru pre nego što će se najverovatnije priključiti elitnom takmičenju.

Na snimku, Anđela ističe svoju zadnjicu, koja je često bila predmet komentara tokom njenih prethodnih učešća u "Zadruzi". Ova provokativna objava izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala žestoku raspravu među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Nakon što je Anđela objavila ovaj vreli video, društvene mreže su se usijale od komentara. Mnogi su izrazili oduševljenje Anđelinom hrabrošću i samopouzdanjem, dok su drugi kritikovali njen potez, tvrdeći da je preterala.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđelinu zadnjicu su često komentarisali

Anđelin provokativni video na TikToku iz Crne Gore definitivno je uzburkao javnost i ostavio mnoge u dilemi - da li je ovo hrabar potez jedne samouverene žene ili preterivanje u potrazi za pažnjom. U svakom slučaju, Anđela je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju, i očigledno je da će njen mogući dolazak u "Elitu 8" biti praćen sa velikim interesovanjem.

Podsećanja radi, Anđela Đuričić je postala poznata javnosti kroz svoje učešće u rijaliti programima, gde je svojom harizmom i kontroverznim ponašanjem stekla veliki broj fanova, ali i kritičara. Njena pojava u "Zadruzi" posebno je privukla pažnju zbog otvorenog izražavanja svojih stavova i samopouzdanja koje je pokazivala u svakoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading