OSEĆAO SAM PODRŠKU SVOG NARODA! ĐOKOVIĆ ISKREN NA DOČEKU: Nisu mislili da sam favorit, ali ja SAM VEROVAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo su momenti koji se pamte čitavog života"

OSEĆAO SAM PODRŠKU SVOG NARODA! ĐOKOVIĆ ISKREN NA DOČEKU: Nisu mislili da sam favorit, ali ja SAM VEROVAO!

Foto: Printscreen/RTS

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Više od 50.000 navijača došlo je da pozdravi zlatne Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, vaterpoliste, srebrnu Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše, koji su uprkos osvajanju trećeg mesta dobili ovacije kao da su osvojili najveće planetarno takmičenje.

Ipak, one nisu mogle da se mere sa onim koje je dobio Novak Đoković koji je istakao koliko mu ovo znači.

- Jeste doček poseban, ja sam imao tu privilegiju i čast da budem ovde više puta. Nekako je lepše kada slavite olimpijske medalje sa najboljim srpskim sportistima koji su srce dali za Srbiju i koji se neporestano bore i žele da obraduju narod i naciju. Mnogo sam svima zahvalan u ime svih sportista. Rekao sam, nisu svesni koliko nam daju vetar u leđa i koliko nas inspirišu da budemo bolji. Osećamo njihovu podršku. Ovo su momenti koji se pamte čitavog života. Za mene je to ostvarenje sna, svaki put kada kročim na ovu terasu - istakao je Novak i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Novak i Jelena na dočeku

- Dugo iščekivano zlato. Osvojio sam bronzu na olimpijskim igrama u Pekingu, na mojoj prvoj Olimpijadi. Dva puta sam završavao u polufinalima, nisam uspevao da prebrodim tu prepreku. Ušao sam u ove Olimpijske igre bez trofeja, imao sam povredu. Mnogi su dovodili u pitanje kvalitet tenisa. Malo ljudi me je stavljalo u ulogu favorita, ali sam potajno verovao. Znao sam da je ovo možda i poslednja šansa da osvojim zlato. Jedan od najboljih turnira, nisam izgubio set. Osećao sam podršku naroda. Ako je ikada trenutak, to je sada. Bez lažne skromnosti. Ovo je moj najveći sportski uspeh i sa ponosom nosim ovo zlato za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading