PEŠIĆ PROGOVORIO O KRAĐI PROTIV AMERA! Kari o ČUDNIM stvarima koje su se DEŠAVALE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije nije hteo da prećuti.

PEŠIĆ PROGOVORIO O KRAĐI PROTIV AMERA! Kari o ČUDNIM stvarima koje su se DEŠAVALE!

Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je posle dočeka na balkonu Skupštine izneo utiske o urađenom u Parizu.

Tom prilikom, popularni Kari koji je ogromnim ovacijama dočekan na platou ispred Skupštine Beograda govorio o meču protiv Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara, o kome će se dugo pričati.

- Znali smo kakva ekipa su Amerikanci. To smo prihvatili. Iz prve dve utakmice smo poprilično naučili. Prilagodili smo se protivniku i odigrali smo jednu dobru utakmicu, držali smo fokus - rekao je Pešić i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

- Desilo se to što se desilo, čudne stvari su se dešavale. I pre utakmice, i za vreme utakmice. Pogodilo se da na kraju nismo uspeli, ne samo zbog tih čudnih stvari, nego su nam se i dva važna igrača razbolela. Ne tražimo nikakve alibije, ali za takav meč moraš imati više igrača, jer ovi igrači koji su držali celu utakmicu nisu više imali snage - istakao je selektor košarkaša Svetislav Pešić.

Srbija je u meču za bronzanu medalju pobedila Nemačku, kojoj se revanširala za poraz iz Manile sa Mundobasketa i na taj način osvojila treće mesto.

Uprkos tome, Jokić, Bogdan i ekipa, dočekani su na balkonu kao da su osvojili najsjajnije odličje u "gradu svetlosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading