ZORANA ARUNOVIĆ CITIRALA KARIJA PEŠIĆA: U OVOME leži tajna uspeha srpskih sportista!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovaj tim je izvukao najbolje iz nas"

ZORANA ARUNOVIĆ CITIRALA KARIJA PEŠIĆA: U OVOME leži tajna uspeha srpskih sportista!

Foto: ATAImages

Sve je počelo od njih dvoje. Baš kao što je i u Tokiju prvu medalju za Srbiju osvojio Damir Mikec, tako je bilo i u Parizu, samo je u tome imao i "malu" pomoć Zorane Arunović.

Srpski dvojac je u miksu vazdušnim pištoljem sa 10 metara doneo našoj zemlji prvo, i to ne bilo kakvo, već najsjajnije odličje sa Olimpijskih igara. Nakon toga usledili su i Novak, Aleksandra, košarkaši i vaterpolisti, ali nekako ta prva medalja ostaje u posebnom sećanju.

I videlo se koliko je samo značila Zorani koja je po povratku u Beograd dočekana kako dolikuje. "Pucala" je, osim iz pištolja, i od sreće nakon uspeha, a kako i ne bi - dodala je svojoj kolekciji odličja i ono najveće sa Olimpijskih igara.

Sinoć je na balkonu dočekana velikim ovacijama od strane svog naroda i uživala je u tome zajedno sa Damirom, a posle mora izronjenih suza, nije mogla ni ovog puta da zadrži emocije.

Republika

Foto: Starsport

Damir i Zorana sinoć na dočeku

- Veliku smo emociju imali nas dvoje na putu do ove medalje. I prema njoj samoj koju smo osvojili. Drago mi je da je narod bio zajedno uz nas i kada smo bili dobri i onda kada nismo. Drago mi je da smo baš nas dvoje otvorili svima put da krenu i oni ka medaljima - izjavila je Arunović za "sport. Alo".

Odmah potom je citirala i selektora košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića.

- Mnogo nam znači pucanje za Srbiju, u reprezentaciji smo svi za jednog, jedan za sve (svi), što bi rekao Pešić. Damir i ja smo bili tu jedno za drugo, napravili smo nešto fantastično. Ovaj tim je izvukao najbolje iz nas - dodala je zlatna olimpijka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading