OVO SU ČEKALI SVI ZVEZDAŠI! KRAJ SAGE: Vanja Drkušić potpisao!

Autor:

Sport

13.08.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac ima novi klub.

OVO SU ČEKALI SVI ZVEZDAŠI! KRAJ SAGE: Vanja Drkušić potpisao!

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački reprezentativac Vanja Drkušić završio je svoju fudbalsku sagu potpisivanjem višegodišnjeg ugovora sa ruskim prvakom Zenitom iz Sankt Peterburga. Prema informacijama iz Rusije, Drkušić je trenutno u kancelarijama kluba kako bi finalizovao detalje ugovora, a očekuje se da će godišnje zarađivati neverovatnih 1,5 miliona evra.

Foto: Profimedia

Vanja Drkušić

Vanja Drkušić, koji je svoju karijeru započeo u slovenačkom prvoligašu, brzo je privukao pažnju evropskih klubova svojim impresivnim performansama. Sa prelaskom u inostranstvo, Drkušić je nastavio da se ističe svojim veštinama na terenu, što ga je dovelo do poziva u slovenačku reprezentaciju. Njegov transfer u Zenit predstavlja vrhunac dosadašnje karijere i priznanje za njegov talent i rad.

 

 

Prelazak u Zenit nosi sa sobom i određene izazove i očekivanja. Kao član jednog od najjačih timova u Rusiji, Drkušić će se suočiti sa visokim pritiskom da ostvari rezultate i doprinese uspesima kluba kako u domaćim tako i u evropskim takmičenjima. Takođe, prilagođavanje na novu kulturu i jezik predstavljaće dodatni izazov za mladog fudbalera.

Podsetmo, Crvena zvezda je bila zainteresovana za usluge reprezentativca Slovenije. Nije ni Drkušić krio simpatije prema šampionu Srbije, u više navrata je izrazio želju da zaigra za tim iz Ljutice Bogdana. Međutim, stvari su otišle drugim putem, pa će obe strane sačekati neku drugu priliku koje će sigurno biti. Drkušić važi za kvalitetnog igrača, a njegove dobre igre su privukle mnoge klubove, ali je Zenit na kraju uspeo da privuče pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading