KO JE VEROVAO U JOKIĆA - VRATILO MU SE 200 PUTA VIŠE! Da ste igrali na Nikolu na OI, mogli biste da ZGRNETE MILIONE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I bolje što mu onako "pripitom" ipak nisu dali MVP

KO JE VEROVAO U JOKIĆA - VRATILO MU SE 200 PUTA VIŠE! Da ste igrali na Nikolu na OI, mogli biste da ZGRNETE MILIONE!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji igrač Srbije i sveta Nikola Jokić zapušio je usta svim kritičarima koji su ga nazivali "konjušarem" pre olimpijskog turnira. Još od samih pripremnih utakmica, počevši od Francuske, a ne umanjujemo značaj niti jednog "orla" koji je doprineo ovoj bronzanoj medalji, as Denvera je pokazao zbog čega je trostruki MVP najjače lige na svetu. I zasluženo se o njemu priča. Normalno, da nije dobrih saigrača ni on ne bi došao do izražaja, ali sledeća statistika govori o tome koliko je individualno Nikola nadmoćan.

Republika

Foto: Instagram/ admiralbet_kladionica

Ponuda AdmiralBet

I niko od njega na ovom turniru nije bio ni blizu takvog učinka, pošto je Jokara bio najbolji u sve četiri najvažnije kategorije u košarci! Poeni, asistencije, skokovi, ukradene lopte - u svemu je bio najbolji momak iz Sombora.

A ako ste verovali da će zabeležiti takav učinak i pre turnira, mogli ste da zgrnete milione! AdmiralBet je nudio specijalnu ponudu sa kvotom čak 201 da će Jokić uspeti da bude prvi u svim kategorijama, što se na kraju ispostavilo potpuno realnim, pošto je sve ostale ostavio daleko u prašini.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da titula najkorisnijeg igrača ode u njegove ruke, pošto je, očekivano, FIBA to zadovoljstvo prepustila Lebronu Džejmsu. Samoprozvani "kralj" je u proseku imao 4.6 manje poena (14.2), 3.9 manje skokova (6.8) i 0.2 manje asistencija (8.5) od Jokića, ali je ipak dobio MVP turnira. 

Ceo košarkaški svet je svestan ko je zapravo zaslužio to priznanje. Čak su svi složni i u mišljenju da je Kari trebalo da dobije MVP pre Lebrona, ali takva odluka organizatora samo je još jedan od pokazatelja koliko je sve bilo "čisto" na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading