DANICA ZAPEVALA NA DOČEKU, A PONOS NIKAD VEĆI! "Veseli se, srpski rode" ORILO se Beogradom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepo veče ispred Starog dvora

DANICA ZAPEVALA NA DOČEKU, A PONOS NIKAD VEĆI! "Veseli se, srpski rode" ORILO se Beogradom! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kako je Republika danas pisala, Danica Crnogorčević pevala je na svečanom dočeku srpskih olimpijaca okićenih medaljama u Parizu. Ispred balkona bila je neverovatna atmosfera, oko 50000 ljudi dočekalo je naše sportiste.

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog Starog dvora da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Atmosfera je bila fenomenalna i vrlo emotivna, a vrhunac je dostigla kada je upravo Danica izašla na balkon i zapevala "Veseli se, srpski rode".

Kako je to izgledalo "među narodom", možete videti na snimku. Svi su gromoglasno i ponosno zapevali čuvenu numeru.

Pomenuta pesma postala je simbol radosti i ponosa za mnoge, a njen značaj dodatno je naglašen nakon što su naši sportisti, počevši od Đokovića, slavili svoje olimpijske uspehe uz ovu melodiju. Kasnije je bilo još razloga da se pušta, pa smo je slušali i nakon Aleksandre Perišić, košarke (istina, uz još mnoge druge) i vaterpolista.

Podsetimo, na balkon Starog dvora redom su izlazili srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić, Damir i Zorana, srpski “delfini”, a potom i Novak Đoković koji je dobio najglasnije skandiranje srpskih navijača.

Naši sportisti zauzeli su 27. mesto u generalnom plasmanu sa tri zlata, jednim srebrom i bronzom, po čemu su najuspešnija selekcija među zemljama nekadašnje Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading