GORICU POPOVIĆ U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Glumica stavila MAČKASTE NAOČARE, pa slikala SELFI!

Autor:

Zabava

13.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna dramska umetnica danas proslavlja 72. rođendan.

GORICU POPOVIĆ U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI! Glumica stavila MAČKASTE NAOČARE, pa slikala SELFI!

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Gorica Popović, jedna od najcenjenijih dramskih umetnica, danas proslavlja 72. rođendan. Glumica je aktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života. Uživanje u svakodnevnim stvarima, poput pripreme ukusne hrane i poslastica, odmaranja u prirodi i druženja s prijateljima prikazani su na njenim objavama na mrežama, a među njima ističe se jedna fotografija na kojoj je glumica u nesvakidašnjem izdanju.

Gorica je svojevremeno objavila selfi i izazvala lavinu pozitivnih komentara na mrežama. Na fotografiji glumica pozira u prirodi, dok nosi naočare mačkastog oblika i cvetni šeširić kao zaštitu od sunca.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/popovicgorica1952

 

Sav svoj glamur Gorica Popović pokazala je nedavno na Dizni koncertu "Čarobna muzika iz filmova" u beogradskoj MTS dvorani, kada se na sceni pojavila u dugoj satenskoj plavoj haljini ogrnuta belim prozirnim plaštom. Ona je otpevala čuvene stihove "Bibidi Bobidi Bu", a paralelno na ekranu prilazana je čuvena scena iz crtaća kada Vila pretvara Pepeljugu u princezu. 

Legendarne uloge koje je ostvarila u pozorištu, na filmu i u serijama Goricu Popović svrstale su je među omiljena lica srpskog glumišta. Iza nje su kultna ostvarenja "Nacionalna klasa", "Bolji život", "Sivi dom", kao i mnogobrojne uloge u njenom matičnom pozorištu Atelje 212.

Republika

Foto: Foto Marina Pešić

Gorica na Dizni koncertu

Tokom radnog veka bavila se i muzikom, pisala je scenarija i osmišljavala razne projekte, a i sada ističe da je uvek u nekoj akciji. Ipak, u trenucima kad nije u pozorištu i kad odmara od glume ona ima posebnu zanimaciju.

Ima puno posla i ne mogu da sedim, pa sam uvek u nekoj akciji. Iako sam već par godina u penziji angažovana sam na repertoaru pozorišta, igram i u Ateljeu 212. Kada ne radim vezem, heklam, štrikam - rekla je Gorica jednom prilikom tokom gostovanja na RTS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading