HVALA VAM ZA SVAKU KAP ZNOJA I ŠTO TOLIKO VOLITE SRBIJU! Emotivna objava predsednika Vučića sa dočeka olimpijaca! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski sportisti osvojili pet medalja u Parizu.

HVALA VAM ZA SVAKU KAP ZNOJA I ŠTO TOLIKO VOLITE SRBIJU! Emotivna objava predsednika Vučića sa dočeka olimpijaca! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Ugostio je tokom dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić srpske olimpijce, a posle dočeka je objavio i emotivan video.

- Hvala vam za svaku suzu. Hvala vam za svaku kap znoja, hvala vam za ogromnu borbenost i hvala vam što toliko volite Srbiju! - piše u objavi predsednika Vučića.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je dočekao olimpijske šampione Damira Mikeca i Zoranu Arunović, Novaka Đokovića, zlatne vaterpoliste, osvajačicu srebrne medajle tekvondistkinju Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše.

Predsednik Vučić je od sportista dobio simboličan poklon iz Pariza - maskotu Olimpijskih igara.

- Svaki građanin ove zemlje zna da je jači od drim tima. Da li smo mogli više? Verovatno smo morali. Gledaćemo da u budućnosti bude i više. Već se spremamo za Los Anđeles, to Novače važi i za vas.

- Nije tim iz 1992. bio bolji od ovog drim tima. Vi ste defakto pobedili. Nije tim iz 1992. bio bolji od ovog drim tima. Vi ste defakto pobedili. Ugled Srbije je danas veći nego što je bio juče zahvaljujući vama.

- Vaterpolisti, neku ste čudnu odbranu igrali u poslednjih nekoliko utakmica. Uroše, kapa dole za ovo što ste uradili. Ne znam da li znate kakvo je slavlje bilo u Srbiji. Hrvati su već slavili to što su najbolji u regionu, a onda ste na scenu stupili vi - izjavio je tokom obraćanja olimpijcima, predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading