BOGDANOVIĆ IMPRESIONIRAN DOČEKOM! Da se tradicija nastavi i u budućnosti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten srpskih košarkaša oduševljen atmosferom.

BOGDANOVIĆ IMPRESIONIRAN DOČEKOM! Da se tradicija nastavi i u budućnosti!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se sa bronzanom medaljom iz Pariza, a među najboljim pojedincima u timu Svetislava Pešića, uz Nikolu Jokića bio je i kapiten Bogdan Bogdanović.

As Atlante priznao je da se naježio onim što su Beograđani priredili njemu i njegovim saigračima, kao i zlatnim vaterpolistima, Novaku Đokoviću, Damiru Mikecu i Zorani Arunović, srebrnoj tekvondistkinji Aleksandri Perišić...

- Emocije su jako pomešane. Mislim da smo svi prijatno iznenađeni podrškom ljudi. Kao što je Nole rekao. Imali smo to iskustvo i ranije, ali ovo je drugačije kada smo tu kao olimpijski tim. Ne prestajemo da se ježimo - rekao je Bogdan i dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović

- Mogu da kažem, od koje godine smo Srbija, nismo pobedili tu poslednju utakmicu. Jeste bronza, ali se nadamo da ćemo u budućnosti pobednički završavati finala i da smo izgradili pobednički mentalitet.

Košarkaši su ponovo zajedno sa Novakom Đokovićem na balkonu.

- Nadamo se da će se tradicija nastaviti i u budućnosti - istakao je Bogdanović.

Šta je Bogi izjavio o svađi sa Lebronom Džejmsom u polufinalnom duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama, pročitajte ovde.

Srpski olimpijski tim je takmičenje na Olimpijskim igrama u "gradu svetlosti" završio sa pet medalja, tri najsjajnijeg odličja i po jednom srebrnom i bronzanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading