KAKVA IMENA NA OKUPU: Mažiću se pridružuje jedan od najboljih sudija u Rusiji!

Autor:

Sport

13.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez će promeniti ruski fudbal!

KAKVA IMENA NA OKUPU: Mažiću se pridružuje jedan od najboljih sudija u Rusiji!

Foto: Starsport

Milorad Mažić

Nedavno završeno Evropsko prvenstvo u Nemačkoj obeleženo je ne samo sportskim nadmetanjem već i oproštajem jednog od najcenjenijih sudija na svetu, Italijana Danijelea Orsata. Međutim, Orsato nije odlučio da se povuče iz fudbala već je pronašao novu ulogu koja će mu omogućiti da nastavi da doprinosi razvoju ovog sporta. Naime, on će se pridružiti ruskim sudijskom komitetu, gde već deluje nekoliko uticajnih imena iz sveta fudbalskih arbitara u Evropi.

Foto: Tanjug/AP

Danijele Orsato

Pristup Danijelea Orsata ruskim fudbalskim vlastima sigurno će unaprediti kvalitet suđenja i samog fudbala u Rusiji. Njegovo iskustvo i stručnost predstavljajuće neprocenjiv doprinos u podizanju standarda i unapređenju ruskog fudbala.

Iako je trebalo da sudi finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Orsato je bio primoran da odustane zbog povrede. Ovo je predstavljalo razočarenje za njega, ali je sada pronašao novi izazov u Rusiji koji će mu omogućiti da nastavi da deluje na najvišem nivou.

 

Danijele Orsato će se pridružiti već uticajnim imenima poput Milorada Mažića, Nestora Pitane, Čunejta Čakira i Ravšana Irmatova, čime će sudijski tim Rusije postati još jači i konkurentniji na međunarodnoj sceni. Očekuje se da će njegovo prisustvo imati pozitivan uticaj na razvoj fudbala u Rusiji i unapređenje kvaliteta suđenja u ovom regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading