GDE ŽIVI NOVAK ĐOKOVIĆ? MOŽE DA BIRA, LUKSUZ NA SVE STRANE! Od Srbije i Crne Gore preko Španije do Amerike (FOTO)

Autor:

Sport

13.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pršti od glamura!

GDE ŽIVI NOVAK ĐOKOVIĆ? MOŽE DA BIRA, LUKSUZ NA SVE STRANE! Od Srbije i Crne Gore preko Španije do Amerike (FOTO)

Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Novak Đoković je uspeo da ostvari san - igrajući za svoju zemlju Srbiju, osvojio je jedino takmičenje koje mu je preostalo u bogatoj karijeri, Olimpijske igre. Posle godine u kojoj su ga apsolutno svi otpisali, što zbog loše forme, što zbog povrede, ponovo se kao feniks digao iz pepela i ono što je uradio u Parizu zaista se graniči sa nestvarnim.

Đoković je novac dobijen od države za osvajanje odličja odlučio da donira u dobrotvorne svrhe, a posle mnogobrojnih uspeha u karijeri srpski teniser se i te kako nadobijao love. Između ostalog, ulagao ju je i u velelepne kuće i vile. A, gde to Novak Đoković sve poseduje nekretnine?

Marbelja

Đoković je bio snimljen s porodicom u Marbelji, a velelepnu vilu u tom mestu kupio je 2020. za, kako su tamošnji mediji preneli, 10 miliona evra. Ona poseduje sve - od saune, soba za igru i zabavu, pa do prelepe bašte i okućnice.

Monte Karlo

Ovo je svima veoma poznato. Ne zna se kada je tačno Novak kupio veliku nekretninu u Monaku i za koliko novca, ali je poznato da je okrenuta ka Sredozemnom moru.

Tivat

Mnogo puta smo ga ove godine videli u Crnoj Gori. Štaviše, i između Olimpijskh igara i dočeka vreme je provodio u svojoj vili tamo. Đokovići u Tivtu imaju luks stan vredan 2,2 miliona evra. Oni su nekretninu kupilu u kompleksu Porto Montenegro, koji ima terene za tenis, fudbal, polo, bazene, restorane, marinu...

Kosmaj

 

 

Da pobegne malo od gradskog sveta, Đoković se odlučio za kupovinu imanja na Kosmaju u kom su prethodno živeli Elena i Jugoslav Karić. Oni su teniskom asu posle razvoda prodali kuću, navodno, za 2,9 miliona evra.

Majami
Republika

Foto: Profimedia

Đokovićeva vila u Majamiju

Potpuno suprotno Kosmaju, Novak je odlučio da mu treba i jedna nekretnina u centru zbivanja u svetu, pa se odlučio na kupovinu velelepnog stana u Majamiju koji ima panoramski balkon, sa kog se pruža pogled na Atlantski okean, zaliv, park i grad.

Ima tri spavaće sobe i tri kupatila, a u zgradi su dva privatna bazena plus ekskluzivni podzemni spa-centar sa saunom, parnom sobom, fitnes centrom i barom.

Međutim, njega je rešio da proda za, kako se pisalo, između šest i sedam miliona evra.

Njujork

 

 

A možda je to uradio jer je odlučio da se preseli u Njujork. Novak tamo ima čak dva penthausa, vredna 10 miliona evra. Nalaze se u naelitnijem delu grada - Sohou, a dizajnirao ih je čuveni arhitekta Renco Pijano. Jasno vam je šta taj stan poseduje - sve od nameštaja po meri, biblioteka, terasa, bioskopa do garaže, iz koje se izlazi direktno na Bruklinski most...

Ruma

Jelena i Novak su našli i svoje mesto sreće kraj pavlovačkog jezera u gradu Ruma, gde su sagradili velelepnu vilu. Njihovo imanje proteže se na nekoliko hektara, dok sam objekat ima 1.200 kvadrata.

Beograd

U gradu u kom je odrastao Novak Đoković je imao i ogroman stan od 250 kvadrata na Novom Beogradu, u najelitnijem naselju West 65. Kupio ga je 2018. godine i za to je izdvojio 545.000 dolara, dok ga je početkom ove godine prodao za milion evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading