JOVANA JEREMIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Voditeljka oduševila javnost emotivnom objavom: "ZATO SIJAM!"

Autor:

Zabava

11.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nabrekli stomačić oduševio čitavu javnost!

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Voditeljka oduševila javnost emotivnom objavom: "ZATO SIJAM!"

Foto: printscreen/RTV Pink

Pre oko mesec dana pojavile su se spekulacije da je popularna voditeljka Jovana Jeremić trudna, a nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je vidljiv njen trudnički stomak. Ova slika izazvala je veliko interesovanje i pažnju javnosti.

Na slici koju je podelila, jasno je da je Jovana bila u drugom stanju dok je bila u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem. Tokom tog perioda, par je očekivao dolazak svoje ćerke koju su nazvali Lea. Fotografija je očigledno nastala u vreme kada je Jovana bila trudna i delovala je emotivno dirnuta zbog toga što je imala priliku da podeli ovaj značajan trenutak sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram/Jovana Jeremić

Jovana Jeremić

- Bože, hvala ti na snazi i svim darovima u ovom životu. Izgurali smo sve, a opet smo uvek na početku i čovek uvek uči. Zahvalna sam na svakom danu i svemu što si mi darivao. Ništa ne bih menjala. Idemo jako i samo napred. Iskreno. Čestito. Sa čistim srcem. Opasno. Mudro. Dobro, ali ne naivno. Pobedićemo! Ne mogu nam ugasiti taj sjaj. Ne znaju zašto sijam - napisala je Jovana uz ovaj prizor koji ju je danas posebno dirnuo.

Trenutno, Jovana Jeremić je u vezi sa Draganom Stankovićem, koji je 15 godina stariji od nje i vodi uspešan biznis sa lancem pekara. Njihova veza je postala poznata i često su u medijima isticali koliko su srećni zajedno. Jovana je često govorila o svojim očekivanjima od partnera i kakvi muškarci joj se dopadaju, a sada je jasno da je pronašla svoju sreću u ovom odnosu. Ova nova faza u njenom životu očigledno je ispunjena ljubavlju i zadovoljstvom, što se može videti u njenom izrazu na fotografiji i njenim rečima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading