KORAK OD BRONZE DO PIJANSTVA BIO JE KRATAK! Brutalan tekst Italijana o Nikoli Jokiću!

Autor:

Sport

13.08.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić je dokazao ko je gazda!

KORAK OD BRONZE DO PIJANSTVA BIO JE KRATAK! Brutalan tekst Italijana o Nikoli Jokiću!

Foto: KSS

Olimpijske igre u Parizu su završene, a Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se s bronzanom medaljom nakon pobede nad Nemačkom. Iako su izgubili u polufinalu od SAD, ostaje žal za propuštenom prilikom da osvoje zlato. Ipak, proslava bronzane medalje bila je spektakularna, kako u kafićima, tako i na podijumu.

Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Podijum je bio njihov

Italijanski mediji su posebno istakli proslavu Nikole Jokića, vođe tima, koji je organizovao turu po barovima u Parizu, nudeći piće saigračima. Proslava je kulminirala pevanjem protiv Zidana i Robespjera, a završila se neočekivanim telefonskim pozivom tim-menadžera koji ih je podsetio da je uskoro dodela medalja. Iako su jedva stigli do dvorane, Jokić je ipak osvojio večnu slavu.

- Osvojio si bronzu. Konačno možeš da slaviš. Korak od bronze do pijanstva bio je kratak. Kao vođa tog čopora, organizuješ turu po svim barovima u Parizu, nudeći piće svojim saigračima. U sedmom baru si već go do pasa, s isturenim stomakom, zajedno sa Bogdanovićem, pevajući protiv Zidana i Robespjera - naveli su i dodali:

Foto: X/Printscreen

Nikola Jokić slavi bronzu,

- Oko 23 časa, dok držiš jedno oko zatvoreno da ne vidiš duplo, primaš telefonski poziv. To je tim menadžer: "Momci? Gde ste? Francuska-SAD se završava, uskoro je dodela medalja!" Jeza ti prolazi niz kičmu: potpuno ste zaboravili da treba da vam dodele medalje. Nekako stižete do dvorane, ulazite, penjete se na podijum, ali ti baš ne možeš više. Čula su te izdala pre bar nekoliko sati. Moraju da te drže dvojica. Rizikuješ da padneš s podijuma. Brzo te izvode napolje da izbegnu sramotu. Amerikanci su osvojili zlato, ali ti, Nikola Jokiću, osvojio si nešto još važnije: "Večnu slavu" - istakli su Italijani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading