OPA, BATO! BOGDAN SA TOMPUSOM U RUCI DOHVATIO MILICU TODOROVIĆ NA PROSLAVI: Lakše malo, Bogi (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodio ga Toma

OPA, BATO! BOGDAN SA TOMPUSOM U RUCI DOHVATIO MILICU TODOROVIĆ NA PROSLAVI: Lakše malo, Bogi (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarkaša reprezentacija Srbije vratila se iz Pariza sa bronzom zlatnog sjaja. Blistali su Bogdanović, Jokić i ekipa sve do "finala pre finala" sa Amerikancima, koje im je sramnim žrebom nametnuto, ali su i novom-starom šampionu pokazali zube.

Reprezentativcima Srbije koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Parizu priređen je veličanstveni doček na balkonu Starog dvora. Više desetina hiljada dočekalo je naše osvajače medalja i pozdravilo ih kako dolikuje.

Prema očekivanju, najglasniji pozdravi bili su upućeni najboljem sportisti Srbije svih vremena Novaku Đokoviću, ali ništa tiše nije bilo ni kada su na balkon ušli košarkaši, pre svih kapiten "orlova" - Bogdan Bogdanović. Atmosfera na čuvenom balkonu bila je nestvarna, ali to je samo bio početak. Nakon tog nezaboravnog dočeka, srpski sportisti su se uputili u jedan prestonički klub gde ih je čekala proslava za još veće pamćenje.

 

 

Na proslavi su se sportisti pobrinuli da uživaju do poslednjeg trenutka uz čak osam pevača koji su ih zabavljali. Međutim, najveću pažnju privukla je naša popularna pevačica Milica Todorović, koja je svojim nastupom oduševila sve prisutne.

Kapiten Bogdanović bio je među najveselijima na proslavi. Njegovo oduševljenje dostiglo je vrhunac kada je Milica Todorović zapevala jednu od njegovih omiljenih pesama - "Svirajte noćas samo za nju" od Tome Zdravkovića. I nije mogao Bogdan da se obuzda tada, pa je prišao Milici u zagrljaj da otpevaju duet. Pušio je i tompus, a rekli bismo da je bio pod dobrim uticajem alkohola, što je sve Milica podelila na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading